ICloud'lu iPad alınır mı?

Basic human

Centipat
Kek günü
Katılım
5 Haziran 2022
Mesajlar
131
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Saygıdeğer forumdaşlarım ben grafik tasarımcıyım ve sürekli bir yerlere gidip ya çizim yapmam ya afiş hazırlamam, ya modellemem ya da video düzenlemem gerekiyor ve laptop ise çok ağır, bundan ötürü bir iPad ve Apple Pencil'in işime yarayacağını düşünüyorum internette sıfırları 15-18 bin lira bandında görüyorum ama sarı sitede 6000 liraya iCloud kilitli bir iPad 10 satıldığını gördüm, sizce iCloud kilitli iPad alınır mı? Adobe programları, Procreate, gibi uygulamalar kıllanılır mı? iCloud kilidi nerede sorun yaratır? iCloud kilidi kırılabilir mi? Cevaplarınızı bekliyorum.
 
iPad 10 o işler için pek uygun olmayabilir, en azından iPad Air bakmalısın.
 
Çünkü uzun vadeli kullanabilmek için. Procreate gibi programlar belli bir limitin üzerinde layer açmak için bile işlemci/tablet model farkı kısıtı koyuyor mesela. Bu sadece 2d grafik kısmı için dediğim. Render + modellemede işin içine girdimi M1 olması uzun vadede daha iyi. iPad 10 lar A14 işlemci kullanıyor, 3-4 sene önce çıkmış bir teknoloji bu ne kadar daha götüreceği belirsiz. Bu işi profesyonel yapacağını söylüyorsan biraz daha uzun vadede kullanılabilmesi daha iyi olur.
 
İşlemciden kaynaklı sorun yaşamazsınız ancak iCloud’lu IPad 10 kırılmaz almayın kullanamazsınız.
 
Peki Procreate shapr3D gibi programlar açılmaz mı iCloud olmadan.
Direkt olarak cihaz kurulum ekranından çıkamaz yani hayır hiçbir şey acamazsiniz. Anca parça olarak değerlendirilebilir o cihaz başka ise yaramaz. Bütçenizi söylerseniz ikinci eldende olsa bir IPad önerelim en azından.
 
Direkt olarak cihaz kurulum ekranından çıkamaz yani hayır hiçbir şey acamazsiniz. Anca parça olarak değerlendirilebilir o cihaz başka ise yaramaz. Bütçenizi söylerseniz ikinci eldende olsa bir iPad önerelim en azından.

Hocam ben ölü fiyatına bulmak istiyorum, 18.000 falan veremem ben, en fazla 4000.
 
Arkadaşlar bende iPad 9. nesil var ama IPad'in iCloud şifremi unuttum. Aklımda 20-30 farklı kombinasyon var onlardan biri olduğundan eminim, arkadaşıma söylediğimde o IPad'ı çöpe at batırmışsın dedi. Cidden bu kadar kesin sıkıntı mı? Büyük bir güncelleme vs geldiğinde iCloud şifremi sorup tablet çöker mi acaba?

Bu arada kilitlenmişse kırdırması çok zor agacım.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı