İddiları hep doğru çıkan billbil-kun God of War Ragnarok'un yakında PC için duyurulacağını söyledi

Katılım
19 Eylül 2021
Mesajlar
13.871
Makaleler
2
Çözümler
90
Yer
Ankara
Bu kullanıcının henüz emin olmadığı veya yanlış tahmin ettiği bir şey olmadı. Yani güvenilirliği çok yüksek olan iddiacılardan birisi kendisi. Oyunun duyurulma tarihi yakınmış. Böylece 2024'te PC'ye gelecek oyunları söyleyen Nixxes kullanıcısının listesindeki oyunlar arasında Ghost of Tsushima'dan sonra God of War Ragnarok'ta ayrılmış oluyor. Aynı listede Last of Us Part 2'de vardı.

Postun türkçesi:
God of War Ragnarok, PC'ye taşınacak bir sonraki PlayStation özel oyunlarından biri

Duyuru tarihi yakın. Bildiğimiz tüm ayrıntıları en son Dealabs Magazine raporlarımızda kontrol edin

Kaynak:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
Bu ay içerisinde duyurulması bekleniyormuş haberde yazana göre. Billbil-kun'un yanıldığı bir nokta görmedim ama bakalım neler olacak.
Bu ay gelecek hafta PS'in sunum yapması bekleniyor. Geçen ay, yine iddiaları gerçek çıkan biri sunumda Last of Us Part 2'nin PC'ye duyurulacağı söylemişti. Aynı sunumda 2 tane büyük oyunu birden PC'ye duyurmaları garip olur bence. Gerçi aynı sunumda Ghost of Tsushima 2'nin de duyurulması bekleniyor.

Cikarsa nereye cikar?
Steam ve Epic Games'e çıkar.
 
Geç bile kaldılar bana göre. Konsolcuların işine gelmeyecek ama exclusive saçmalığının sürdürülmesinin artık bir anlamı yok.
Nasıl anlamı yok? Millet exclusiveler için konsol alıyor. Tamamen bırakmalarını bekleme. En azından süreli exclusive devam eder. Xbox tamamen bıraktı. Satışlar ortada.
 

Geri
Yukarı