Çektiğim Fotoğraflar

Ben o adamlara gıcığım vardır. Mesela Mehmet Yaşin adamlar o kadar uğraşmış, bu adam hata bulmak için çabalıyor "bunun içerisinde .. eksik" dedi yapan aşçı da "Hayır efendim içine koymuştum ben ondan" dedi. Yahu sadece açık aramaya uğraşanlar var. Lafım onlara. Mesela ben de çok meraklıyım fotoğraf çekmeye vs. ama daha hali hazırda makinem bile yok. Ama fotoğrafa bakınca Grainler vs. fark ediliyor. Veya en azından uçan bir kuşun o kadar keskin, net ve karanlık olmadan nasıl çekildiğini tahmin edebiliyorum. Tabi ki eleştiri yapılacaktır ve yapılması gerekli ama bazısı da boş eleştiri yapıyor, onlara ayar oluyorum. :mad:
 
Mesela Mehmet Yaşin adamlar o kadar uğraşmış, bu adam hata bulmak için çabalıyor "bunun içerisinde .. eksik" dedi yapan aşçı da "Hayır efendim içine koymuştum ben ondan" dedi. Yahu sadece açık aramaya uğraşanlar var.
Bu tür insanlar alanında "profesyonel" değil, tek sebebi bu. Profesyonel olan birisi, açık aramak yerine tam aksini yapar, varsa açık iyi bir şey ile onu kapatmaya çalışır. Mesela sen parazit var diyorsun, parazit fotoğrafta bir açık değil. Kusurlar güzelliğe engel değil.
 
IMG_20170529_163939~3-min-1664x1164.jpg
 
Silmiş misin yoksa! Hani nerede fotoğraf?

Bu arada evlerimiz yakın, belki yürüme mesafesinde, bir ara beraber fotoğraf gezisi yapalım, ne dersin?
Erzurumdayım şuan.

Gezi içinse, hayırlısı. :)

Silmiş misin yoksa! Hani nerede fotoğraf?

Bu arada evlerimiz yakın, belki yürüme mesafesinde, bir ara beraber fotoğraf gezisi yapalım, ne dersin?
Neyse; bunu yorumlayın. Nadiren telefonla çekerim, bu da onlardan biri: Suleymaniye @ GM 5 w/ Plus Sony Exmor RS Sensor (IMX258)
 

Yeni konular

Geri
Yukarı