Windows 7 Format Atma

Syncmaster

Kilopat
Katılım
19 Haziran 2015
Mesajlar
82
Yer
Ankara
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Öğrenci
Merhaba arkadaşlar. Ben normalde Windows 10 Pro kullanıyorum. Ancak diğer bilgisayarım eski bir bilgisayar olduğu için ona yükleyemiyorum. Yanlışlıkla HDD'nin içindeki her şeyi sildiğim için şu an yükleme yapamıyorum. Şu an elimde: Bir adet USB Flash Bellek, Windows 7 İSO dosyası ve Foxconn N15235 model anakartlı bir bilgisayar var. Anakrart eski model olduğu içinde BİOS menüsüne hakim değilim. Windows'u nasıl kuracağıma dair yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden Teşekkürler.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
BOOT.jpg
Benim boot menüm böyle ama.

Lütfen yardım edin.
 
Eki Görüntüle 244771 Benim boot menüm böyle ama.

Lütfen yardım edin.
Rufus benzeri programla iso dosyasını yazdırdiktan sonra menüde görünen Bios Security yazan yerde USB belleği , HDD birinci sırada olur her daim ondan önce birinci sıraya alırsanız ; Pc yi yeniden başlatınca format gerçekleşecektir. Benim anlattıklarım yardımcı olmazsa bununla ilgili videolardan yararlanın.
 
USB'yi takın. PC açılırken F12 (başka tuş da olabilir en yaygını bu) tuşuna basın. Oradan USB belleğinizi seçin kurulum başlayacaktır.
 
Boot menüye giriş yapmanız gerekiyor, bunun için f1, f2, f3, f4, f5, f6, f7, f8, f9, f10, f11, f12 tuşlarından biriyle boot menüye erişmeniz gerekmekte.
boot menü tuşu anakarta göre değişir İnternet'ten hangi tuş olduğuna bakın derim f12, f11, f10 veya f8 en çok kullanılanlardan. Bunun dışında Esc ve Delete tuşlarıda olabiliyor.
Boot menü gelince flash belleğinizi seçmeniz yeterli olacaktır.
 
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı