iPhone 5S Restore Ederken -1 Hatası

toygar özdemir

Hectopat
Katılım
28 Haziran 2017
Mesajlar
4
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba arkadaşlar. Gördüğünüz gibi bir iPhone 5S cihazım var ama iTunes üzerinden ne yaptıysam her zaman -1 hatasını alıyorum.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
-1 hatası genelde anakart ile ilgilidir. Bu hatayı alıyorsan büyük ihtimal telefon çöp olmuş demektir. Garantisi varsa servise yollayın belki değişim olur.
Arkadaslar simdi olayı en baştan anlatıyorum. Şimdi bu telefon aslında annemin. İlk telefoncuya götüdüm telefoncu çöp dedi. Tabi benden kaçmaz. İlk denedim olmadı
Tekrar denediğimde ise oldu. Kendi hattımi taktım telefon açıldı. Sonra annemin hattını taktım şebeke yerine aranıyor yazdı. Hattı çıkardığım halde bende ayarlar kısmından format attım ama gene aranıyorda kaldı telefon ve etkinleşmedi. Sonra bende herşeyi en başa aldım ve telefon açıldğında restore modunda oluyor. Tüm herşeyi denedim. Firmware yukleniyor diyor ve -1 hatası veriyor. Çözümü nedir acaba ?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı