Melody M-112 Şarjın Hemen Bitmesi

CaptainKhaoZ

Hectopat
Katılım
12 Ocak 2017
Mesajlar
117
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar dün Melody M-112 Bluetooth Hoparlör aldım. 1 saat kadar kullandım. Low Battery uyarısı verdi. Akşam şarja taktım kutusunda da 2 saat şarj süresi yazıyordu. Akşam şarja koydum 2 saat sonra şarjdan çıkardım. Sabah ise kullanmak istedim daha 1 dakika olmadan düşük şarj uyarısı verdi. Bu sorunu nasıl çözerim?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Hayırlı olsun öncelikle. İnternette azami çalışma süresine bakayım dedim ama özelliklerinin yazdığı hiç bir site bulamadım. Bu yüzden çin işiymiş gibime geldi; cihazın üretim aşamasında bir problem çıkmış olabilir gibime geldi; eğer kapasite 1 saat değilse.

Şunu deneyebilirsin iade etmeden ya da değişim istemeden önce. Hoparlörün şarjının tamamen tükendiğine emin olmak için, kendi kendine kapandıktan sonra tekrar açıp kullanmayı dene. Eğer hemen kapanmayıp açık durursa, bırak kendi kendine kapansın. Bu işlemi açıp kullanmaya çalıştıktan hemen sonra kapanana kadar devam ettir.

Şimdi tam boşalan bataryayı tam şarj etmek için şarja tak ve 8-10 saat şarjda kalsın. Eğer şarjın tamamlandığına dair bir gösterge belirirse şarjdan çıkarıp hemen tekrar tak, bazı cihazlar sanırım -kendi kendine şarj alımını durduruyor ve, bu şekilde tekrar şarj almaya başlayabiliyor.

Kullandığım bir portatif radyo/ harici hoparlörün ilk şarjının 8-10 saat sürmesi gerektiğine dair kullanım kılavuzunda yazıyordu; bu fikir de oradan aklıma geldi.

Umarım faydası olur.
 
1503432858641.jpg

Özellikleri.Çözünürlük kötüyse yenisini atarım.
 
Merhaba aynı üründen bende de var da bir sorum olacaktı kulaklık taktığınızda ses harici hoparlörden de geliyor mu
 
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı