Aniden bir kaç saniyeliğine giren şiddetli baş ağrısı

rocker0018

Kilopat
Katılım
18 Haziran 2016
Mesajlar
109
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Bu olay 3 gün önce başladı. Birden başımın sağ iç taraflarına çok kötü bir acılı sancıma giriyor bazen sağ şakaktan başlıyor ve gözlerim kararıyor başta dikkate almadım geçer dedim uykusuzluktandır dedim ama hep devam etti. Yaklaşık günde 3 defa oluyor şuan yazarkende 1 defa oldu. Çok acı veriyor gözlerim kararıyor ellerim ayaklarım uyuşuyor nadiren. İlk başlangıcı dediğim bölgede normal bir baş ağrısıyla başlamıştı. Uyursam geçer diye düşünüp uyumuştum fakat geçmemişti uyandıktan saatler sonra geçmişti ve 1 gün kadar hiç tekrarlamadı. Fakat bu aralar başta belirttiğim şekilde kendini belli ediyor. Bunun sebebi ne olabilir? Evet doktora gitmeyi düşünüyorum ama merak ettim sonuçta ve korkuyorum.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Yeme içmenize dikkat etmiyorsanız alışkanlığınızı değiştirip sağlıklı beslenmeye devam edin.
İlk olarak kalp damar cerrahına gözükün, orada doktordan şeker/ferritin/total demir bağlama gibi tahlilleri isteyin eğer doktor tahlil yazmadı ise.
Tansiyonunuzu aralıklarla ölçtürün. Bunun ardından kalp doktoru benlik birşey yok derse(Tedavi sonrası) gideceğiniz yerler KBB ve Nöroloji olmalı.
Eğer istediğim tahlillerde bir sorun varsa sizi Dahiliye'ye gönderecektir.
 
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı