B350 Windows 7 Sürücü Yükle Hatası

Sativus

Kilopat
Katılım
22 Temmuz 2017
Mesajlar
31
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
İyi akşamlar herkese. 2 gün önce topladığım sistem geldi. Ancak bir türlü kurulum yapamıyorum. Anakartım Gigabyte GA-AB350M Gaming 3, işlemcim Ryzen 3 1200.

USB üzerinden Win7 yüklemesi yapacağım. İnternetten araştırdım, Win7 iso dosyasını çeşitli programlar aracılığıyla USB belleğe yükledim.

Yaşadığım sorunlar şöyle:

* Win7 kurulum ekranı gelince fare ve klavyem devre dışı kalıyor. Buna çözüm olarak eski tip girişleri olan bir fare aldım, bu sefer aygıt sürücüsü hatası alıyorum yükleme yapamıyorum.

VI0y07.jpg


USB 2.0 çıkışlarını kullanıyorum yine de bu sorun devam ediyor. Çok canım sıkılmaya başladı. Sistemi toplayabilmek için çok uğraştım ancak sonuç bu.. :(

Bios'dan çok fazla ayar değiştirdim yine bir sonuç elde edemedim. Sorun bios kaynaklı olabilir mi? Öyle düşündüğüm için konuyu bu bölüme açtım. Bu anakartı kullananlar nasıl kurdu sistemini? Yardımcı olursanız çok sevinirim...
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Neden yeni nesil bir sisteme Windows 7 kuruyorsun?

Windows 7'yi yıllardır kullanıyorum, Windows 10'a pek alışamadım. Bugün Windows 10'u kurmayı deneyeceğim. Eğer kurulursa haber veririm.

Windows 10, bilgisayara rahat bir şekilde kuruldu.Herhangi bir ayar yapmadım. Boot'da ilk sıraya UEFI USB'yi almam yetti. Bios'da çırpınmadım, USB'ler devre dışı kalmadı. Hatta yüklemeyi direkt USB 3.0 üzerinden bile yapabildim. Şuan bu yorumu yeni sistemimden yapıyorum :) Windows 7'yi çok özleyeceğim.

Technopat'ın Windows 10 kurulum rehberinden oldukça yararlandım. Başta Technopat ekibine ve sizlere teşekkür ederim. Artık sistemim çalışıyor.

Konuyu çözüldü olarak değiştiremedim, modlar yardımcı olursanız başkaları da yararlansın çözümden. İyi günler...
 
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı