MSI GTX 1080 Ti TRIO Gaming X Modeli Göründü

untitled-4.jpg
Z1.jpg
Z2.jpg
Z4.jpg
Z5.jpg
Z6.jpg
Z7.jpg
Z3.jpg


Kaynak
 
Son düzenleyen: Moderatör:
1080 Ti için çıkacak olan bu soğutucu ve yeni bellekler bir ilk olacağı için asıl bundan sonra çıkacak mimari olan Volta kartlarda tercih edilmesi taraftarıyım. Çünkü 1080 Ti zaten güçlüyken bu tip gelişmeler yaşanması sonraki mimari öncesi bir hazırlık gibi geliyor bana. 980 Ti Kingpin epey geç çıkmış alanlar akabinde 1070/1080'lerin çıkmasıyla büyük hüsran yaşamıştı. Kart baya ihtişamlı yanlız. :neo:
 
Son düzenleme:
Kaba kart istiyorsan bunu alacaksın, ama ben alttaki güzelliği tercih ederim. Hem bir fan daha fazla diye en fazla kaç FPS fark edecek ki ? Zevkler ve renkler işte :D
Inno3D-GeForce-GTX-1080-Ti-iChill-angle.jpg

14-137-113-Z01.jpg
Bu soğutmalar daha az ısınmasını sağlıyor orada önemli olan fazladan fan değil fazladan eklenmiş soğutma bloğu bu sayede yüksek frekanslarda daha stabil çalışıyor dolayısıyla frekanslarını kısmadan tam performansta çalışmasını sağlıyor. Ayrıca ısı ne kadar az olursa üzerindeki bileşenlerde o kadar az yıpranır. Bilgilendirmek istedim.
 
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı