Ryzen vs 8. Nesil Intel

Ne kadar daha az çekirdek yüzdesiyle oyunları açsa da Ryzen'in 1080p performansı hala kötü. Düzeltemediler, sanırım düzeltemeyecekler. Bu yüzden 1080p performansı daha düşük. Ryzen 2 muhtemelen düzeltmeye çalışacaklardır.

Zaten AMD "bizi 1080p performansıyla kıyaslamayın" demişti. AMD kullanacaksan 2K ve üstü çözünürlükte oyun oynayacaksan işine yarar. Intel 1080p'de 7. seri de de üstündü 8.nesilde daha da üstün oldu.
 
i3 8350k nın oyun performansı i5 ve i7 lere kafa tutuyor ve i3 8100 ile arasında 250tl 300tl gibi bir fark var i3 8350k fiyat ve performans konusunda bence 8.nesil işlemciler arasında en iyisi olabilir i5 8400de aynı şekilde iyi bir performansı var.
 
CPU kullanımını gözardı ederseniz ilerde çok pişman olursunuz. Alttaki videoyu izleyin ve CPU kullanımlarını karşılaştırın ne demek istediğimi anlarsınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
Oyun için intel alın hep dedim ve demeye devam edeceğim. Cpu kullanımın düşük veya yüksek olması standart bir kullanıcı için önem arz etmiyor. Ne kadar fps o kadar ekmek. Yabancı forumlarda bile bir çok gamer intel diyor. Bir sürü Twitch yayıncııs ryzen aldıktan sonra pişman olup intele geçtiler. Araştırmak bedava!
 
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı