Bisiklet Nerede Saklanır?

gomez33

Hectopat
Katılım
13 Haziran 2017
Mesajlar
216
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Mayısta askere gideceğim. Benim bisiklet şu an kömürlükte. Bizim kömürlük yağmur yağdığı zaman sırılsıklam olur. Zaten kömürlük bisiklet mezarlığı gibi 7 tane bisiklet var sadece benim yeni aldığım MOSSO Legarde 1621(6 ay önce aldım) ve 2007 den beri kullandığım Topbike emektar sağlam. Diğerleri hurda. Ben çatı katına veya üst katlara merdiven boşluğuna koymayı düşünüyorum sizlerin tavsiyesi benim için daha önemli.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam odanız boş olacaksa estetiği bozmayacak şekilde odanıza bırakın.
Odam full dolu bisiklete koyarsam odanın ortasına koyabilirim sadece o da olmaz.

Biz evin koridorunda saklıyoruz.
Bizim koridora olmaz :(

Parçaları geçici bir süreliğine çıkarıp valiz gibi bir şeye koyabilirsiniz.
En mantıklı bu geldi. Yorumlar için teşekkürler daha fazla öneri bekliyorum.
 
Duvar ya da tavan askıları var. Bunlar fazlası ile kullanışlı. Yinede yer yok ise, ön teker çıkartılıp gidonda "I" şeklinde 90 derece sağa çevrilirse koridorda kullanılabilinir. Böylelikle tak çıkar da daha az yapılmış olunur.
 
Biri duvarda, diğeri kapının arkasında olacak şekilde odamda tutuyordum bisikletlerimi. Hem ısı farkı olmuyor, hem de diğer dış etkenler olmadığı için bisikleti çok güzel muhafaza ettim senelerce. Evin içine almaya bakın derim. Yer olmasa bile koyun ortasına. Büyük ihtimalle sizden başka kullanan olmadığı için problem yaratmaz. Tabi buradan yorum yapmak kolay geliyor bana.
 
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı