2.500 TL bütçe TKL Mekanik Klavye Önerisi (Türkçe Q, Oyun)

Bütçe
2.500

burito

Decapat
Katılım
7 Ekim 2023
Mesajlar
20
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Yeni bir klavye almak istiyorum ve piyasa klavye dolu. Önerilen klavyelere baktığım zaman ya çok fazla problem yaşayan insanları görüyorum ya da hiç satın alınmamış / değerlendirilmemiş klavyeler oluyor. Kriterlerimi net şekilde aşağıya yazıyorum. Bilgisi ve tecrübesi olan arkadaşlar yorum yaparsa çok sevinirim.
Kriterlerim:
  • Bütçe: 2.500 TL.
  • Mekanik switch (sessiz/orta ses tercih ediyorum, çok sesli rahatsız ediyor. Ancak çok ağırlık verdiğim bir kriter değil.).
  • TKL + F tuşları olacak.
  • Türkçe Q dizilim.
  • Uzun ömürlü, 3–4 ayda arıza çıkaranları önermeyin.
  • Bilek desteği veya ışıklandırma önemsiz.

Özetle: Oyun için kullanılacak, uzun ömürlü ve güvenilir bir klavye arıyorum.
Deneyimin varsa ve gerçekten tavsiye edeceğin bir model varsa paylaş. Yoksa boş mesaj atıp konuyu kirletme. Teşekkür ederim vaktini ayırdığın için.
 
Tuşların baskısı hoşuma gitmedi, yine de teşekkür ederim tavsiye için.

Işıkların harflerin icinden gecmesini istiyorsan guney cephe isiklandirma klavyelerde ayni bu sekilde sideprint baskı sart. Goz hizasindan gorunuyor zaten. Acik ara en iyi klavye bu butcede. Daha temiz bir goruntude olusuyor ayni zamanda.

20250824_162654.jpg
 

Buradan alınması daha iyi olur hocam.
 

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı