Persona 4 Golden Türkçe Yama Çalışması

Eki Görüntüle 2334793
Selam dostlar, kimsenin çevirmediği/çeviremediği bu oyuna "Gerçekten de çevrilmesi bu kadar zor mu?" diyerek bi' giriştim. Ve şunu söyleyebilirim ki gerçekten zor. Daha doğrusu zordu. Karşılaştığım sorunlar karşısında defalarca kez projeyi bırakmanın eşiğine geldim fakat sonunda tüm dosya sorunları çözebildim ve yamaya başladığımı duyurmak istiyorum.

YAMA SÜRECİ NASIL OLACAK?
  • Ana Hikaye​
  • Yan Diyaloglar​
  • Eşya-Ekipman-Beceri İsimleri ve Açıklamaları​
  • Görsel Tabanlı Metinler​
Tüm yamayı bu dört kategoride inceleyebiliriz. Görsel Tabanlı Metinler ve Eşya-Ekipman-Beceri kısımlarının bu yamadaki en kısa ama en zahmetli kısımlar olduğunu söyleyebilirim. Kısacası Ana Hikaye ve Yan Diyaloglar bu yamanın çoğunluğunu oluşturacak ve en kısa zamanda da zahmetli yerleri bitirip başlamayı düşünüyorum.

YAMA TARİHİ
Böyle büyük bir oyun için tarih vermek kolay bir iş değil fakat kasım ayı bitmeden ana hikaye ve yan diyaloglara başlamayı düşünüyorum. Başladıktan sonra daha kesin bir tarih verebilirim. Zaten aylık güncellemeler yapacağım.

SON OLARAK
Öneri ve eleştirilerinize açığım.

OYUN İÇİ GÖRÜNTÜLER:

Eki Görüntüle 2334832Eki Görüntüle 2334833
Eki Görüntüle 2334835Eki Görüntüle 2334836

Eki Görüntüle 2334837Eki Görüntüle 2334839
Eki Görüntüle 2334845Eki Görüntüle 2334846
Eki Görüntüle 2334847Eki Görüntüle 2334848
merhaba hocam biliyorum bunu soran çok var ama lütfen anlıyışlı olun yamanın ne kadarı bitti bunun hakında bilgi verebilirmisiniz
 
Hâlâ buradan takip eden varsa aşağıdan oynanış videosuna bakabilir. Yama test aşamasında sayılır ama eksikler, videoda da görüleceği üzere mevcut.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı