Roblox gecikme olması gerekenden daha yüksek

MRYAVUZBABA

Picopat
Katılım
15 Ocak 2025
Mesajlar
229
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar mobilde Roblox oynarken (VPN ile) pingim o kadar çok oluyor ki oyun oynanmıyor. Mobile Legends, PUBG, standoff 2, Growtopia vb. oyunlarda oynuyorum 70-100ms falan oynuyorum oynanılabilir seviyede oluyor. Şimdiden teşekkürler.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar mobilde Roblox oynarken (VPN ile) pingim o kadar çok oluyor ki oyun oynanmıyor. Mobile Legends, PUBG, Standoff 2, Growtopia vb. oyunlarda oynuyorum 70-100ms falan oynuyorum oynanılabilir seviyede oluyor. Şimdiden teşekkürler.

PC eski ise olabilir onlar. Dahada hızlı istiyorsan CPU markan hangisi onu kur. (Mesela AMD'nin falan) veya YouTube'a unlost FPS arttırma yaz.
 
Arkadaşlar mobilde Roblox oynarken (VPN ile) pingim o kadar çok oluyor ki oyun oynanmıyor. Mobile Legends, PUBG, standoff 2, Growtopia vb. oyunlarda oynuyorum 70-100ms falan oynuyorum oynanılabilir seviyede oluyor. Şimdiden teşekkürler.
Roblox'un Türkiye'ye yakın sunucusu yok. Ki oynarken en yakın olanlar denk gelmiyor.

+ VPN de yavaşlatıyor normal. WARP kullanabilirsiniz.
 
Dns kısmına dns.adguard.com yaz ben öyle oynuyorum, ping yok.
IMG_20251120_182656.jpg
 
VPN'den daha hızlı olur diye dedim.
Bende tam tersi VPN'e göre çok daha yavaş çalışıyor Warp. Ücretsizde Proton iyiydi ancak sunucuları doluysa fena kasıyor değilse sorun yok. Bir de Hollanda sunucusu(ücretsizde) denk gelmezse yine fena kasıyor.

Bir arkadaşım SecureVPN kullanıyordu ama güvenilir değil.

GoodbyeDPI mobil sürümü çıkmıştı Github'da var. VPN olarak ekliyorsunuz. Android kullanıyorsanız deneyebilirsiniz.
 

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı