Mercedes-Benz neden daha iyi?

2020 sonrası Mercedes büyük bir çöküş yaşadı. İç mekan çok göz alıcı gözükebilir ama malzeme kalitesinin düşüşü, basit kronik sorunlar kullanıcıların Mercedes pazarından soğumasına neden oldu.

Daha yeni V8 Mercedes sattım, öncesinde de Mercedeslerim oldu, hem de etrafımda yakınlarımın oldu. Benim deneyimlememe göre olay 2020'den çok daha öncesine gidiyor. W124 ve W140 yıllarından sonra ilk önce düşük kalite C serisi geldi, en kötü S W220, sonra takla atan A serisi ve yine içi rezalet olan bir C serisinden sonra görünürde toparlama gözükse de bu sefer sorunsuzluk konusunda sıkıntılar başladı ve / veya var olanlar arttı. Bu konuda BMW'nin kötü ünü gittikçe düzelirken, Mercedes'inki kötüleşti ve Mercedes'i Mercedes yapan özelliklerden birisi de sorunsuzluğu, dayanıklılığı idi.

İlginçtir ABD'deki biniciler bunu çok önceden görmüşler, premium satışlarında Mercedesler BMW'ler o yıllarda alay konusu olmuştur. (Yılın 1 ayı yolda 11 ayı tamirde). Japonlarında var olan markaları premium marka varyantları yaratıp ABD'de güzel satışlar yaptılar.
 
Daha yeni V8 Mercedes sattım, öncesinde de Mercedes'lerim oldu, hem de etrafımda yakınlarımın oldu. Benim deneyimlememe göre olay 2020'den çok daha öncesine gidiyor. W124 ve W140 yıllarından sonra ilk önce düşük kalite C serisi geldi, en kötü S W220, sonra takla atan A serisi ve yine içi rezalet olan bir C serisinden sonra görünürde toparlama gözükse de bu sefer sorunsuzluk konusunda sıkıntılar başladı ve / veya var olanlar arttı. Bu konuda BMW'nin kötü ünü gittikçe düzelirken, Mercedes'inki kötüleşti ve Mercedes'i Mercedes yapan özelliklerden birisi de sorunsuzluğu, dayanıklılığı idi.

İlginçtir ABD'deki biniciler bunu çok önceden görmüşler, premium satışlarında Mercedes'ler BMW'ler o yıllarda alay konusu olmuştur. (Yılın 1 ayı yolda 11 ayı tamirde). Japonların'da var olan markaları premium marka varyantları yaratıp ABD'de güzel satışlar yaptılar.

2020'den önceki düşüş hakkında haklısınız. Bana kalırsa en net düşüşün gözlemlendiği ve lineer olarak arttığı dönem 2020 sonrası oldu.
 
İnsanlar Lexus deneyimlese premium kıstasını kafalarında tekrar şekillendirirler. Takumi ustalarının eli değiyor nihayetinde. Mercedes, son dönemlerde elektrikli araçlar da dahil olmak üzere geri kalmaya başladı. Özellikle trim sesleri insanların canını oldukça sıkıyor.
 

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı