TürkNet'e Geçiş Hikayem

Zaten yukarıda incelemesini atmıştım. Tekrar atıyorum, aşağıdaki linkten sen karar ver.
ASUS DSL-AC51 Modem Router İncelemesi - Technopat
Peki Teşekkürler, Galiba Tenda alacağım.

Zaten yukarıda incelemesini atmıştım. Tekrar atıyorum, aşağıdaki linkten sen karar ver.
ASUS DSL-AC51 Modem Router İncelemesi - Technopat
Bu arada VDSL2 ile VDSL durumu var bide. Benim alacağım modem VDSL2 destekli. VDSL bağlantısını da destekler mi?
 
Aynen o sırada işlemi bitirmediği için farkedemezsin. Normalde Chrome kendi indirmesi en ufak şeyde iptal ediyor onda bile devam ediyor. Oturup başında beklemelisin. Üzerindeki ışıklara dikkat et. DSL günlüğünden takip edebilirsin bunu. VDSL mi kullanıyorsun?
Hmm. VDSL kullanıyorum nasıl yapmam gerektiğini tam anlamadım. DSL Log kısmında sadece 6 saattir DSL bağlantısının aktif olduğunu görüyorum.
 
Hmm. VDSL kullanıyorum nasıl yapmam gerektiğini tam anlamadım. DSL Log kısmında sadece 6 saattir DSL bağlantısının aktif olduğunu görüyorum.
6 saat önce modemi kapatadıysan kopma olmuş demektir. ADSL de oluyor benim dediğim.

Peki Teşekkürler, Galiba Tenda alacağım.


Bu arada VDSL2 ile VDSL durumu var bide. Benim alacağım modem VDSL2 destekli. VDSL bağlantısını da destekler mi?
Sıkıntı yapma zaten sana sinyal VDSL2 gelecek.
 
Türknet'e geçtikten sonra başıma gelenler aynen böyleydi.

Türk Telekom ile en fazla 3 MB alabiliyordum ve 3 kişi girdiğimizde 1 MB alıyordum çok sinirleniyordum en sonunda Türk Telekomla sözleşmemizin bitmesine 8 gün kalmıştı. Turknet'i aradık bilgi almak için müsteri hizmeti en az 1 dakika içinde en geç 3 dakikada bağlıyordu müşteri hizmetleri alabileceğiniz hız en fazla 16 MB olabilir dedi altyapımız orada yok dedi ondan sonra tamam dedik avantajlıydı 1000 dakika ev telefonu taahhüt yok veya kota ve hatta AKN bile yok sadece 60 TL. Kabul ettik müşteri temsilcisi sizin Türk Telekomla alakanız kalmasın biz onları arayıp işlemleri yapacağız sizin onlarla iletişime geçmenizle gerek yok dedi. En sonunda geçti 8 gün Türknet bize 11 tane belge çıkartıp imzalamamızı istemişti belgeleri vermişlerdi sadece internet üzerinden indirecektik kırtasiyeden çıkarttık annem ile birlikte sonra eve gelip imzalayıp gönderdik MNG kargo ile üstelik ücret ödemeden diğer yerler para alıyor maalesef. Gönderdikten 1 gün sonra hata geldi yanlış imza yüzünden bir daha çıkarıp bir daha yolladık en sonunda kabul oldu bize kullanıcı adı ve şifremizi verdiler bunu modemimizin ADSL kullanıcı adı ve şifre yerine yazmamız istendi maalesef modemimiz desteklemiyordu biz de yeni modem almaya karar verdik Türknet kurulumcuları evimize geldi ellerinde 150TL değerinde olan ZyXEL 300 mbps ADSL+2/ADSL/VDSL/VDSL2 destekliyordu. Türknet sanırım VDSL2 veriyordu fiberden sonra en hızlı interneti yani yanlışım varsa düzeltin lütfen sözleşmede öyle yazıyordu. 40 TL kurulum ücreti aldılar 190TL verdik sonra hız testi yaptık 8 Mbps çıktı yükleme hızı ise 1.03 çıktı artık hepimiz internetten doyasıya indirebiliyor 3 kişi girebiliyoruz artık internet yüzünden kavga veya fazla ödeme yapmıyorduk ve mutluyduk en sonunda Mobile Legends adlı oyunda 103/258 ping alırken sabit 10/11 en fazla 13 görüyorum kesinlikle geçmenizi tavsiye ederim hele altyapısında oturuyorsanız kesinlikle dolandırıcı bir şirket değildir Türk Telekomla aynı yıldı kurulmuş 20 yıldır var olan bir kuruluş Türknet bizi mutlu etti ve ben de sizle paylaşmak istedim eğer oturduğunuz yer de ADSL destekliyorsa fiber veya VDSL2 desteklemiyorsa Türknet'e geçmenizi kesinlikle tavsiye ederim.
Dostum Türknet düşünüyorum ama yazdıklarından sonra sana birkaç sorum var:
Ayda kaç lira ödeyeceksiniz ?
Maksimum 16mb demişler neden 8mb hıza ulaşıyorsun maksimum?
 
Peki ama kampanyaya katılmadım ki sanırım davet kodu ile başvurup, kapatılırsa 24 ay kullanamıyorsun diye biliyorum. Ayrıca oraya kendi ad ve soyadımı mı yazacağım? Yani adıma hat açılacak sanırım. Bu arada 1000 DK'yı normal cep telefonu ile kullanabilir miyim? Yoksa ev telefonu mu gerek?


Peki teşekkürler, TurkNet'in 200 TL'ye verdiği Asus DSL-AC51 var o nasıl?
süper bişey şahsen ben kullaniyorum eski modemim bozuldu evin icinde zor cekiyordu,simdi ac51 var ve 20metre uzaktan bile 1 çekiyor ama herşeyi yükleyebiliyorum
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı