Khontkar'ın hater kitlesi büyük. Neden peki? Neden adamı sevmiyorlar? Bleedat.
Khont bana hiç güzel gelmiyor nedense. Mesela sansarda çok seviliyor fakat bana uymuyor. Bunu birine söyleyince fakat linç ediliyorsun. TR rap kitlesi çok sinirli.Türkiye'de iğrenç bir rap kitlesi var çoğu old school iyi New school kötü tarzı bir bakış açıları var ne dinliyosun diye sorsan saçma sapan kalitesiz TR old schoolarını sayar ve diğer hiçbir alt kültürü bilmeden yorum yapar khontkarın haterları da bunlardan oluşuyor şahsen khontkarı severim çok açık sözlü bir adam şarkılarının yurt dışındakilerin kalitesiz kopyası olduğunu biliyor bunu açıkca söylüyor ve inkar etmiyor kalitesiz dediğime bakma Türkiye'deki en iyi rapide(sadece trap değil direkt rap) bu yapıyor Türkçe rap böyle saçma bir şey işte.
Unuttum bazı kişilere garip hareketler gibi görünen arka seslerdende bahsedeyim bu trapte genel olarak var ve hayatında trap dinlememiş insanlar yorum yaptığından khontkar kötü algısı oluşuyor.
Khont bana hiç güzel gelmiyor nedense. Mesela sansarda çok seviliyor fakat bana uymuyor. Bunu birine söyleyince fakat linç ediliyorsun. TR rap kitlesi çok sinirli.
Çok anlamlı sözleri var;
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.