Rehber WIN32PRIOritySeparation İle İşlemci Öncelik Değerini Değiştirme

Maalesef sadece CS2'de test ediyorum hocam. Zaten bu ayarın farkı bu tür hızlı giden oyunlarda görünüyor. FPS'te bir değişim olmaması da normal yani.

Evet evet zaten bende o yüzden sordum Cyberpunk 2077 içinde benchmark var diye onda yaptım ama zaten onda 56 FPS alıyorsam Max 1-2 FPS değişiyor ve anlaşılmıyor CS Valorant gibi oyunlarda 8-15 FPS değerleri değişip daha kolay anlaşılır bende o yüzden sormuştum CS'de atölyeden FPS benchmark yükleyeyip deneyeyim bende.
 
Selamlar herkese, laptop kullanıyorum özelliklerim; işlemci: Intel i7-13650HX / 16 GB RAM / RTX 4070 ekran kartı önerir misiniz ve hangi değeri öneririsiniz.
 
Selamlar herkese, laptop kullanıyorum özelliklerim; İşlemci: Intel i7-13650HX / 16 GB RAM / RTX 4070 ekran kartı önerir misiniz ve hangi değeri öneririsiniz.

Değer öneri konusu değil, kendin deneyerek bulman gerekiyor. Her sistemde farklı değerler etki gösteriyor.
 
Bu isteğe bağlı bir durum hangisi sizin için daha efektif olarak hissettiriyorsa o değer de karar kılmalısınız. Kullanıcıya göre değişiyor.

Sadece fark ettiğim bir şey var AMD sistem kullananlar 29, NVIDIA sistem kullananlar 2a değerini daha çok kullanıyor.

Ama söylediğim gibi kişisel olarak sende 26 değeri daha iyi gelebilir ve daha akışkan ve pürüzsüz hissettirebilir.

Hocam AMD sistemden kastınız ekran kartının AMD olması değil mi? Benim işlemcim AMD ama ekran kartım NVIDIA çünkü o yüzden sordum.
 
Hocam AMD sistemden kastınız ekran kartının AMD olması değil mi? Benim işlemcim AMD ama ekran kartım NVIDIA çünkü o yüzden sordum.

Ekran kartı kullanan olarak ayırabilirsin. NVIDIA ekran kartı kullananlar, AMD ekran kartı kullananlar olarak ayırmıştım. Ama kendin en iyi değeri test etmelisin.

Son olarak not düşeyim; bu değer değişiklikleri OBS gibi arka planda çalışan uygulamalarda gecikmeye sebebiyet verebilir.
 
Ekran kartı kullanan olarak ayırabilirsin. NVIDIA ekran kartı kullananlar, AMD ekran kartı kullananlar olarak ayırmıştım. Ama kendin en iyi değeri test etmelisin.

son olarak not düşeyim; bu değer değişiklikleri OBS gibi arka planda çalışan uygulamalarda gecikmeye sebebiyet verebilir.

Anladım, bu durumda NVIDIA ekran kullandığım için 2A olarak ayarlamam gerekiyor. Şu an 29'a ayarlamıştım gayet akıcıydı. 2A'yı da deneyeyim. OBS konusuna gelecek olursak eğer zaten kullanmıyorum. Dipnotun ve cevabın için teşekkür ederim.
 

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı