Rehber WIN32PRIOritySeparation İle İşlemci Öncelik Değerini Değiştirme

6-7 ay Windows optimizasyonu ile kafayı bozduktan sonra tamamen stock Win 11 LTSC kurulumu yaptım, yaşadığım bütün desync, hitreg gibi can sıkıcı sorunların hepsi gitti, biz boşuna vaktimizi harcamışız beyler. Söyleyeceklerim bu kadar teşekkürler.
Sistem özelliklerin nelerdi, LTSC sanırım windowsun en hafif sürümü diye biliyorum, genelde PRO kuruyorum.

@lazye'nin buraya eklemediği (ya da benim görmediğim) bir şeyler daha yazayım dedim.
Bu ayarı yaptıktan sonra bilgisayarı yeniden başlatmanıza gerek yok, etkiyi gerçek zamanlı olarak hissediyorsunuz.
Foreground Boost (ön plan güçlendirmesi) yüksek olan değerleri tercih etmeniz daha iyi olacaktır.
CS2 oynayan birisi olarak 1a değerini kullanıyorum, CS:GO'da iken 28 daha güzel geliyordu, o zamanlar ayrıca FPS'e de etki ediyordu. Şu anda FPS limitleyerek oynadığım için artış oluyor mu bilmiyorum.

İşlemci bağımsız her şey için deneyebilirsin.

Bende bu ayar Default olarak 26 gözüküyor. R5 1600 AF - 5700 XT - 16 GB 3000MHz kullanıyorum. CS2 için önerdiğiniz hex değeri nedir? Bazen oyun akıcı oluyor, bazen input lag yoğun hissettiriyor.

Orijinal Windows kullanıyorsan default 26 olamaz. Daha önce bir değişiklik yapmışsın orijinal değer 2'dir. Konuda hangi değerleri vereceğin yazıyor kendi deneye deneye karar vereceksin.

Orijinal Windows kullanıyorsan default 26 olamaz. Daha önce bir değişiklik yapmışsın orijinal değer 2'dir. Konuda hangi değerleri vereceğin yazıyor kendi deneye deneye karar vereceksin.
Windows 10 Home kullanıyorum, bu girdiye sistemi kurduğumdan beri ilk defa girdim ve 26 (Onaltılık) yazıyordu. Şimdilik 2A deneyeceğim.

Windows 10 Home kullanıyorum, bu girdiye sistemi kurduğumdan beri ilk defa girdim ve 26 (Onaltılık) yazıyordu. Şimdilik 2A deneyeceğim.

Daha önce Regedit ayarları ile oynamış olaabilirsiniz ya da belki Windows varsayılan ayarı değiştirmiş olabilir. Çünkü eminim Windows 10'a kadar değer girdisi varsayılan olarak 2 geliyordu ki ben diğer bilgisayarımda kontrol ettim tekrar 2 değerinde gözüküyor. Neyse uzatmayalım yarar sağlaması önemli.

Bende bu ayar default olarak 26 gözüküyor. R5 1600 AF - 5700 XT - 16 GB 3000MHz kullanıyorum. CS2 için önerdiğiniz hex değeri nedir? Bazen oyun akıcı oluyor, bazen input lag yoğun hissettiriyor.

Büyük ihtimalle hex değerine bakıyorsunuz dec değeri 36'dır hex onaltılık dec ondalık ondalık değeri önemli.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı