Xiaomi Redmi Note 4 32 GB vs GM8 32 GB Seçimi

SD yonga setli Redmi Note 4X daha iyidir. Fakat benim önerim Mi A1 almanız olacak. Android One kapsamında ve kamera olsun gerek Yonga seti bakımından olsun GM8'den daha önde bir model.
 
Bunu daha önce ki seneler sorsanız GM 5Plus derdim ama artık devri bitti. GM 8 de o parayı hak etmiyor emin olabilirsin. Mi A1 daha mantıklı duruyor.
 
Ses kalitesi için iyi bir telefon arıyorum. var mıdır başka öneriniz? Xiaomi genelde performans bakımından öne çıkıyor ben daha çok estetik ağırlıklı istiyorum. kamera müzik vesaire...
 
Ses kalitesi için bu fiyat aralığında pek seçeneğin yok gibi. GM 8 modelinin kulaklığına iyi diyorlar ama ses kalitesini bilmiyorum. Alcatel modelleri var önermem. J7 Prime ses seviyesi olarak iyi bir model. Boumsound özellikli model yok gibi bir şey. HTC bu konuya önem veriyordu ancak fiyat performans olarak rezil telefonlar üretince sınıfta kaldı.
 
Görerek almanız mümkün. A1'i ben Metro markette incelemiştim Carrefour mağazasında da sanırsam görmüştüm. Bu perakendecilerden görerek alabilirsiniz.
 
Facebook'ta Red mi 5 Plus modelini 900 liraya veriyorlardı. Garanti falan yok tabii 3 gün içersin de bir şey olursa geri alıyordu. GM modelini önermiyorum, malzeme kalitesi bakımından vasat, arka kapak plastik. Yonga seti giriş seviyesi. İthalatçı garantili Xiaomi mi a1 öneriyorum, kendim de sipariş verdim. Parasının hakkını veren ender cihazlardan.
 
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı