Süperonline Hız Problemi ve Yeni Firma Önerisi

Mertb4kiee

Kilopat
Katılım
31 Aralık 2015
Mesajlar
256
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhabalar Süperonline’nin 16Mbps 50GB AKK ‘li paketini kullanıyorum. Şu anda AKK’yi doldurdum ve hızım 5Mbps olması gerekirken 0.20 civarı. Kaç kere aradım bir şeyleri güncelledik diyorlar ama sorun hala duruyor. 2 ay sonra sözleşme bitiyor bana güzel değerleri olan kampanyalı firma önerebilirseniz çok memnun olurum. Bulunduğum yerde fiber yok.
 

Dosya Ekleri

  • IMG_0671.JPG
    IMG_0671.JPG
    46,4 KB · Görüntüleme: 120
Ben TürkNet kullanıcısıyım bulunduğum konum 35 mpbs hız destekliyor ve akk derdi yok fiyatı da gayet uygun. Ben herhangi bir sorun yaşamadım ve öneriyorum. Bulunduğun konumda fiber yok demişsin muhtemelen 35 veya 50 mpbs arasında bir hız verirler buda gayet makul bir değer.
 
Ben TürkNet kullanıcısıyım bulunduğum konum 35 mpbs hız destekliyor ve akk derdi yok fiyatı da gayet uygun. Ben herhangi bir sorun yaşamadım ve öneriyorum. Bulunduğun konumda fiber yok demişsin muhtemelen 35 veya 50 mpbs arasında bir hız verirler buda gayet makul bir değer.

Türknet’i bende düşünüyordum dün forumdaki şikayetleri okuyunca biraz tedirgin oldum. Kopma falan yaşıyor musun? Birde upload hızın kaç?
 
Dostum bulunduğum konum maksimum 3 destekliyor bende 1.5 - 3 aralığında dolaşıyorum. Kopma hiç yaşamadım sıkıntısız kullanıyorum ve yaklaşık 4 ay gibi bir süredir aboneyim. Herhangi bir soru olunca hemen destek sağlıyorlar o konuda sıkıntın olmasın. Tek sorun modemi kendin alıyor olman tabi eğer istersen faturaya ek modem veriyorlar senin tercihin.

TürkNet ile ilgili merak ettiğin başka bir şey olursa sorabilirsin.
 
Açıkçası TürkNet 35 Mbps kullanıyorum. Sorun hiç yaşamadım çünkü Türk Telekom alt yapım ve iç tesisatım çok iyi durumda. TürkNet Facebook'tan grup kurup hat değerleri çok iyi olan insanlara sorunun iç tesisatında diyen yalakalar ile dolu. Açıkçası ben sorun bildirdiğim zaman hemen dönüş sağlıyorlar. Şimdiye kadar iki kez bildirdim o ayrı. Babam için defalarca bildirdik ilgi sıfırdı. Bana iyi iken sana kötü olabiliyorlar. Özellikle alt yapı sorunun varsa ve sorunu çözemiyorlar ise sürekli yalan atarlar her firma gibi. Ama kalite olarak ben memnunum. Herkes aynı olacak diye bir kural yok. Hat değerlerini paylaş sana sorununu yazayım.
 
Modem ara yüzünden öğreneceksin. DSL günlüğünü paylaşacaksınız.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
1 Ocak 2019 dan itibaren AKK kalkacak. Superonline'a geçerseniz taahhüt yapmak zorundasınız ve buna istinaden bu tarih gelse ve geçse bile sizinle daha önceden yapılmış taahhüdümüz var bunu yaptığımızda AKK devam ediyordu o yüzdende de bu tarih beni bağlamaz derse sıkıntı yaratır ve sözleşme süreniz boyunca AKK devam eder. TurkNet'te ise böyle birşey zaten yok. Taahhüt'te yok, AKK'da yok. Alt yapınız iyiyse TurkNet'e geçmenizi tavsiye ederim. Bulunduğunuz yerde fiber yok ise SuperOnline'ın bence pek bir ehemmiyeti de yok.
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı