AMD Adrenalin Edition açılmıyor

foster

Hectopat
Katılım
28 Mayıs 2021
Mesajlar
220
Çözümler
3
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
RAM
ddr4 2x8 16gb gskill flare cl 16 3200mhz
SSD veya HDD modeli
120gb ssd
Ekran kartı
rx 570 8gb
Anakart
B450M DRAGON
İşlemci
RYZEN 5 1600AF
İyi günler Sapphire Nitro RX 570 8 GB ekran kartım var. AMD yazılımına girmeye çalıştığımda sağ altta beliriyor fakat 2 3 sn sonra kayboluyor. Ana ekranda sağ tık yaptığımda görünüyor fakat giremiyorum. DDU ile kaldırıp yeniden temiz kurulum yaptım fakat yine de düzelmedi. Sorunun cevabını bilen varsa yardımcı olabilir mi?
 
Daha önce sürücü bulucu tarzı bir program kullandın mı? Bir de Windows Update ile isteğe bağlı olanlar dahil ne varsa yüklü mü?

Reis Allah için yardım et ya. 2 defa DDU ile silip kurdum düzelmedi. Ayar yapamadığım için monitörü tam anlamıyla kullanamıyorum. Açmaya çalışınca arka planda açılıyor geri kapanıyor. Ne yaptıysam düzeltemedim. Sürücü bulucu tarzı şeyler yapmadım. Açılıyordu önceden. Birdenbire oldu. Bazen bilgisayar açıldığında ekran kartını görmüyor. Etkinleştirip yeniden başlatınca düzeliyor. Onunla alakası olabilir mi?
 
Sakin oldun yardım edeceğim tabii :)
Win 10 mu 11 mi yüklü ? Windows update ile isteğe bağlı olanlar dahil ne varsa yüklü mü ?

Ekran kartını görmüyor derken ne şekilde görüyr ? Bilinmeyen yada hata mı veriyor ? Aygıt yöneticisinden kontrol et.
 
Sakin oldun yardım edeceğim tabii :)
Win 10 mu 11 mi yüklü ? Windows update ile isteğe bağlı olanlar dahil ne varsa yüklü mü ?

Ekran kartını görmüyor derken ne şekilde görüyr ? Bilinmeyen yada hata mı veriyor ? Aygıt yöneticisinden kontrol et.
Windows 10 yüklü. İsteğe bağlı güncellemeler vs her şey yüklü. Bilgisayar açıldıktan sonra ekran kartı devre dışı kalıyor. Aygıt yöneticisinde gözüküyor fakat devre dışı oluyor kendi kendine. Etkinleştirip yeniden başlatmadığım sürece hep öyle kalıyor. AMD software yazılımı da ben açmaya çalıştığımda 2sn arka planda çalışıyor sonra kapanıyor. Kafayı yemek üzereyim.


22.11.2 sürümünü indirerek sorunumu çözdüm. DDU ile güvenli modda silip temiz kurulum yaptım. Kurarken fabrika ayarlarına sıfırla ve önceki sürümleri sil yaptım. Bu sürüm RX 570 için sorunsuz sürüm deniyor.
 
Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı