Türkiye'de Steam kapanır mı?

Mağazaya sansür gelebilir sürekli anime hentai ve +18 içerikli saçma sapan kapaklı oyunlar görmekten bıktım benim hoşuma gitmiyor.

Bak burada kocaman ayar var. Mağaza zaten ilgilerine göre öneri yapıyor, bakmazsan çıkmaz. Şunu yapmak yerine devletin bağımsız bir oyun platformuna sansür getirmesini niye desteklersin ki?

1770268017237.png
 
Bak burada kocaman ayar var. Mağaza zaten ilgilerine göre öneri yapıyor, bakmazsan çıkmaz. Şunu yapmak yerine devletin bağımsız bir oyun platformuna sansür getirmesini niye desteklersin ki?

Eki Görüntüle 2654527

Çünkü yaşı 14.

Yaş konusundan bahsedip insanları yermeyi sevmem ama bu duruma kendisi cuk oturuyor. İmzada dini gönderme, profil fotoğrafında siyasi semboller vs. bunlar neredeyse her zaman ergenlik-ergenlik öncesi çağda görülür. 20 yaşındayım, bugüne kadar bunun istisnasını görmedim.

Konuya gelince evet, Steam de kapanır diğer bütün mağazalar da. Daha sıcağı sıcağına bir milletvekili İsviçre'de yaşamıyorsunuz 20 bin lira emekli aylığı üzerinde tepinip durmayın dedi. Bu zihniyetteki adamların yönettiği ülkede neyi nasıl savunacaksın ki? Basar birkaç düğmeye yıllar içinde vergisini ödeyip aldığın bütün oyunlara erişimini kısıtlar.
 

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı