4500-5500 TL Oyun Bilgisayarı Toplama

isoment01

Hectopat
Katılım
18 Mart 2018
Mesajlar
10
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar herkese merhaba, İstanbul'da çalışan bir mühendisim akşamları eve geldiğimde veya hafta sonu birkaç saat Dota 2 oynayıp keyif almak istiyorum. Güzel bir masaüstü almak amacım fakat işin içine dalınca birçok pariteyi göz önünde bulundurmam gerekiyor ve bunları anlayacak da vasfım yok elektronik mühendisi olduğumdan az çok bir şeyleri anlayabiliyorum fakat kafam çok karışıyor. Bana yardımcı olabilir misiniz? Fiyat aralığım bu şekilde üst barı +200 TL'ye kadar çıkabilirim. İhtiyaçlarım belki bir masaüstü almayı gerektirmeyecek kadar fazla olmayabilir, bu noktada sizden GamingBook önerileri de bekliyorum.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
20180315_083651.jpg
Bu sistem işini görebilir.
@Oreki dimi?
 
İlgileneceğim.

Monitör dahil mi? @isoment01
Öncelikle merhaba, evet monitör vs. herşey dahil ayarlayabileceğim bütçedir.

Bir de şunu belirtmek istiyorum; azami 3 yıl güzel bir performans almak istiyorum yani istediğim fiyat aralığında bu lüks mü bilemiyorum. Yardımcı olursanız sizlere duacı olurum. Monsterlara da baktım gaminbook olarak ama tam güvenemiyorum.
 
Nazım Bey, bu seçimlerinizi biraz yorumlayabilir misiniz ? Şöyleki; bu sana bu oyunlarda bkz: dota2, pubg sana ultra ayarlarda şu kadar fps’yi şu kadar yıl garanti edebilir gibi nitelendirmemi konuya cahilliğime verin teknik detaylara çok giremiyorum ama sanırım i-7 yerine i-5 son nesil seçip ağırlığı ekran kartına vermişsiniz gibi duruyor, anakartı bilmiyorum. Bu sanırım monitörsüz 5.5 yapıyor benim monitörlü bütçem o kadardı ama derseniz ki kardeşim bu cidden iyi buna bir güzel monitör de eklerseniz sevinirim. Bir araştırmamda monitörün ekran frekansının fps’de etkisi olduğunu gördüm, bu doğru mu ? 60 hz’lik bir ekran sıkıntı yaratmaz değil mi ?

İlk atılan sistem direk olmamış.
Sizin bir önerinizi de almak isterim.
 
Beyefendi yazdıklarınızdan zorla bir şeyler anladım. Lütfen yazım kurallarına uyun. Ekran kartına ağırlık vermedim. Tam tersi ekran kartı düşük bile kaldı piyasadan dolayı. Monitörlü için o sistemde bazı değişikliler yapalım. Şu ürünlerle değiştirin bazı bileşenleri:
MSI Z370-A PRO Intel Z370 Soket 1151 DDR4 ATX - incehesap.com
Phanteks Eclipse P300 Cam Kapaklı Mid Tower Siyah Bilgisayar Kasa - n11.com
FSP Hydro 600 600W 80+ Bronze Atx Power Supply 13.5cm Fanlı En Uygun Fiyatlarla Bilisimport.com'da
Monitör olarak da şu:
Samsung C24F390FHM 23.5" Full HD Curved Monitör Monitör
 
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı