Şu an "çok olumlu" şeklinde.
O Türkçe incelemeler hocam. Globalde hala karışık. Yine bizim Türk oyuncuların eli kolu tutuyor yabancı nerdlere göreŞu an "çok olumlu" şeklinde.
Ne alakası var ya konuyla şimdi. Günümüz toplumunda kadınların da başarılı olması ve para kazanması gayet beklenen bir şey. Bunun cinsiyetçilikle bağdaştırılması asıl sizin ataerkil ve eril ağırlıklı toplum düşkünlüğünüzü göstermez mi?
Hocam ben başta hem kol hem klavye denedim evet düz ve ağır atak klavye ile daha iyi ama ilerledikçe kombolar falan yapmaya çalıştıkça klavye mouse çok karisiyorKlavye mouse ile oynanır mı ?
Amd'nin biraz daha sıkıntılı Nvidia'ya göre.Beyler amd fsr3 kare oluşturmada sorun yaşayan var mı? Sanki akıcı olmuyor gibi 70 80 fpslerde bile. Birde görüntü de pikselleşmeye benzer bu yırtıklarda oluşuyor kare oluşturmayı açınca.
Bendeki sadece amd kare oluşturmayı destekliyor. Nviada da belki daha farklıdır.
Bu kadını sanırım biri zamanında üzmüş bu nasıl bir eleştirmedir hahaha.Eki Görüntüle 2680767
Şöyle bir yorumda var. Sadece 1.5 saat oynayabildim. İş olmasaydı kontroller hakkında daha iyi yorum yapabilirdim. Ama gayet güzel gitti. İleride nasıl olacak bilmiyorum. Klavye ve Mouse üzerinden oynuyorum o yüzden biraz daha rahat olabilir.
Bu kadını sanırım biri zamanında üzmüş bu nasıl bir eleştirmedir hahaha.
Ya bu konuda yazan sendin.Konunun para kazanmak ile alakasını anlayamadım ki? Ben kadınlardan beklenmiyor mu dedim? Feministleri bu yüzden anlamıyorum, nereden saldıracağınızı bile bilmiyorsunuz![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.