1300 TL OYUN Sistem

Sen bi sistem yazabilir misin peki?
İntel o bütçeye gitmez kardeşim illa bir yerden kısman gerekir. Bu sistemi al rahat et soğutucuyu sonra alırsın HDD elinde var diye eklemedim.

@вяανєѕнαɗσω yalnız 280, 750 Ti'den çok çok daha iyi. ;)
280 daha iyi ona sözüm yok hocam , fakat 8 GB Ram almak farz oldu artık ondan ekledim bütçe biraz daha artırılıp 280 alınabilir tabi neden alınmasın.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Yahu! Biriniz de sorun bir, "sen bu sistemle ne yapacaksın?" Bütçe az, sıkıntılı. Yükleniyorsunuz ekran kartına, varsa yoksa ekran kartı... Adam belki CS oynuyor, ne yapsın GTX760, GTX770, GTX780Ti, R9 280'i? Kaş yaparken göz çıkaracaksınız. Konu sahibi arkadaştan ricam, sistemi ne için topluyorsun, en çok oynarım dediğin oyun türü nedir?
 
Yarın öbür gün çok yüksek grafikli oyunlar oynamak ister belki. Tabii bilemem orasını almışken en iyisi alınmalı bence. GTX 750 Ti alınırsa da saygı duyarım. İyi sosyaller.
 
GT630 koy diyen oldu mu? Önce bir sorun diyorum zira bütçe kısıtlı. Örneğin Cs oynayan birine GTX750Ti fazladır. Aslan gibi İ5 4670 koyarsın dahili grafik yongası yeter. Bilmem anlatabildim mi?
 
Yarın Vatanda Karne İndirimi var %30 İndirim olma ihtimali çok var 1800 TL PC 1200 TL falan olabilir.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı