Ücretsiz İstediğiniz bir logo tasarımını ücretsiz yapıyorum

@GoktuKaya B
mobamba.png
uyur kankam. Umarım beğenirsin. :)
 
Bana da 1 logo yapabilir misin? Gökyüzü mavisi en sevdiğim renktir. EfeOsman nickiyle :). Siyah üstüne neon bir mavi güzel olur, farklı da olabilir çok önemli değil. Teşekkürler.

arkadaşlar çok fazla istek oldu. Bu mesajın altındakileri artık yapamayacağım. Çünkü aranızda çok sabırsız olanlar var. Bedavaya istediğiniz logoları yapıyorum ve siz sürekli benimki nerede deyip duruyorsunuz. Ben size anlattım bekleseniz 3 hafta için de yaparım hepsini. Kolay bir şey değil bu ve artı olarak bedavaya yapıyorum sabırsızlığınızı anlamıyorum cidden. Maalesef bu mesajın altındakileri artık yapamayacağım kusura bakmayın.

Edit: Hocam yazdığınızı sonradan gördüm. Ben ısrarcı değilim en son işiniz bitince bile yapabilirsiniz haftalar veya aylar fark etmez beklerim, yapmazsanız da canınız sağ olsun :)
 
Son düzenleme:
Paint.png

Paint üzerinde hemen 10 saniyede böyle bi şey yaptım. Sade ve üsttekine benzer bir logo yapabilir misin? "GG" yazını biraz vurguladığın sade ve karanlık bir logo için güzel olursa az olsa bile para verebilirim.
 
La ben senim YouTube kanalını buldum :D profilin ve adında aynı.
Dostum bu o kadar şaşılacak bir durum değil la :D Bırak YT. kanalı bulmayı ben YT.'de videolar altında sürekli Technopat üyeleri ile karşılaşıyorum, tabi eski olanları ile.
 
@GungorMemis 'nun istediği de yapılmıştır.
@XXA1000GELDİXX Buyur kardeşim, Fazla detay vermediğin için kendime göre yaptım. Umarım beğenirsin.
wild.png

@Esperoja Buyur hocam , umarım beğenirsin. Dediğim gibi çok detay vermediğiniz için beğenmeme olasılığınız yüksek. Keşke detay verseydiniz istediğiniz bir şeyi yapsaydım. Sıkıntı yok ama umarım beğenirsiniz.
atkosama.png

@Naber Müdür Buyur kankam. Umarım hoşuna gider. Karanlık tema kullandım.
CaN.png

@AdamOlanaÇokBile Buyur kankam, CS kullanabileceğin bir logo. Umarım beğenirsin.
cs.png

arkadaşlar YouTube, Twitch, Instagram gibi yerlerde logo isteyenlere ücretsiz yapmayacağım artık. Yapmamı isteyenler ücretli konu oluşturdum oradan yazabilirler. Fiyat zaten çok ucuz.
 
Son düzenleme:
İyi günler, zahmet olmazsa boş zamanlarınızda üzerinde "G4NI" yazan arka temada da uçuşan küçük ananaslar ve sarı arkaplan olursa çok mutlu olurum.
 

Geri
Yukarı