Skinleri satıp bıçak almak mantıklı mı?

% kaç kesinti acaba?
Bilmiyorum yazmıyordu ancak durum şöyle olmuştu, CS.MONEY üzerinden Navaja Knife Boreal Forest almıştım biraz daha uyguna, ve yaklaşık 2 ay sonra satmıştım ancak o sırada dolar da yükselmişti ve TL olarak hiç zarara girmemiş olmuştum. Ancak direkt olarak Steam market üzerinden alınan bir bıçak satıldığında elbette biraz para kaybı olur, ancak Bynogame kadar neredeyse yarısını kesmiyor(du). Şuan sitenin durumu ne bir bilgim yok.
 
230 TL'ye kasa mı?

Bravo kasası.
Arkadaşlar büyük ihtimal bıçak almayacağım 3 tane sebebim var 1- iyi bir miktar param kesilecek 2- skinlerde pahalı stickerler olduğu için satarken ya beklemem lazım ya da ucuz fiyata satmam lazım bu sebeple stickerlerin parası boşa gidecek (aceleci biriyim). 3- bunca güzel skini satıp bir tane gut knife almak kötü fikir yani kelebek, karambit ve en azından avcı bıçağı falan olsa değer fakat gut knife çok da güzel bir bıçak değil ve 700 TL civarları ayrıca hiçbir skinim olmayacak eğer bıçak alırsam. Bu sebeple elimde mevcut olan skinleri daha da güzelleştirmeyi planladım. Örnek: M4A4 Tenha Boşluk'u satıp M4A4 İmparator almak gibi gibi. İleride belki skinlerin fiyatı artar bıçakların fiyatı azalır bir ümit. Fikirleriniz varsa söyleyebilirsiniz kesin bir karar vermedim daha bu bir öngörüdür.
Ben yerinde olsam öyle bir şey yapardım. Skin sadece bir silahta oluyor ama bıçağın her raunt yanında :D

Kanka mesela sadece ak 47 de ki skinim 600 TL etseydi satıp bıçak alırdım böyle olsaydı sana katılırdım ama çoğu silah da skinim var.
Bunlar para yatırmadan kasılabiliyor mu?

Bildiğim kadarıyla topluluk pazarını kullanabilmen için 5 dolar para yatırman gerek aksi takdirde oyundan 1000 TL'lik bir item düşse de satamazsın.
 
Son düzenleme:

Geri
Yukarı