2023 yılında uzaya çıkabilir miyiz?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yerli uçak piyasaya bir çıksın da uzay mekiği eksik kalsın. Ya da belki yerli otomobil mi yollara çıksa, ya da bulunan doğal gaz mı doğal gaz fiyatlarına etki etse. Siyasetin en haysiyetten yoksun dönemine denk geldiniz gençler boş verin uzayı kendi geleceğiniz kurtarın.
 
Hocam bende ne hafıza varmış buyurun video:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
01:49'dan itibaren izleyin.

Gerçekten bundan bahsediyor olma ihtimali var mı? Yokmuş yerli ve milli demiş. Benim dediğim haber Rusya ile birlikte.
 
Çıkarız da çıkıp da ne yapacağız? Önce ülkedeki açlık sorununu mu çözsek mesela? @FurkanxdTR yanlış ne dedim? Hemen yanımızda ay sonunu zor getiren insanlar var. Arkadaş siz neden bana inatla kızgın atıyorsunuz? :D
Kardeş Hindistan da çıkmasın, USA'de yüzbinlerce evsiz var. O zaman onlar da çıkmasın. Böyle saçma bir yorum olabilir mi yaw.
 
Kardeş Hindistan da çıkmasın, Usa'de yüzbinlerce evsiz var. O zaman onlar da çıkmasın. Böyle saçma bir yorum olabilir mi yaw.

Onlar yaşam şartlarını gerçekten geliştirmeye yönelik çalışmalar yapıyor. Ben çıkmayalım demedim. Ben çıkmamızdan daha öncelikli gelen şeyler de var dedim. Şimdi tonlarca para akıtılacak o eğitimlere vs. ve ayrıca bunun 2 yılda mümkün olduğunu hiç kimse düşünmüyordur umarım. Tabii ki bende uzaya gitmemizi, oraya bayrağımızı dikmemizi isterim.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı