• Alalı epey zaman geçen Corsair klevyemde ilk defa makroları denedim, daha önce makroların bağımsız çalışabildiğini sanıyordum ancak tuş kombinasyonlarını taklit ederek çalıştığını görünce atamakla uğraşmamıştım. Gerçekten bir miktar pratiklik veriyor.
    Bu Samsung akıllı saatler sadece parmak oynatılarak kontrol ediilebiliyormuş.

    Gariban Mi Band 4'üm bakakaldı.
    • Hahaha
    İfadeler: Ellie Williams
    ED Crasher
    ED Crasher
    3 harfli marketlerdeki çakma mi bandler kadar gariban değildir.
    The Man From E.A.R.T.H.
    The Man From E.A.R.T.H.
    Hiçbir saat ne donanımda ne de yazılımda yanaşamıyor Samsung'a. İkinci saat olarak Huawei Watch GT5 kullanıyorum, normalde insan hani iyi pahalı model büyük marka güzel tasarım vs vs bir şeyler bekler değil mi? Bildirim özelleştirmesi bile yok. Ekranı 30Hz. Bildirim sınıflandırması yok. Zil/bildirim sesi değiştirme yok. Aklınıza gelen bir özellik söyleyin, yok :D. Saat yüz kişiselleştirmesi çok kısıtlı. Adımsayar ölçümlerinde de sapma var, uyku ölçümü de aşırı iyi denemez. Yani pili neden uzun gidiyor kullanınca anlıyorsun, kullanacak özellik yok :D. Ekran renk kalitesine lafım yok ama, bir o kısmı güzel. Samsung şu tasarımda metal kordonla falan bir saat çıkarsa var ya uğruna kredi bile çekilir :D. Bu kadar mı gece gündüz farkı olur yani.
    Turgineer
    Turgineer
    Mi Band 4'ü de 2020'de almışım. Tüm özellikler açıkken 10 günü rahat görüyor, pilin hala bu kadar dayanıklı oluşu beni şaşırttı (yaşlanmayla artık %100 şarj olamıyor, %99'da takılı kalıyor).

    Bundan önce de BIM saati kullanıyordum, 5 yaşına girdi ancak hala çalışır durumda ve hala fena değil. Uykumu takip edeyim, sürekli şarja takmam gerekmesin diye Mi Band almıştım.
    Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
    Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.


    Öyle bir low ayarda oynuyor ki aynalar yok.
    Yanımdaki bir teyze Samsung J7 ile manzara resmi çekmeye çalışıyordu, tuşa tıkladığı anda hafıza uyarısı verdi.

    J7 Core ile anılarım canlandı, 16 GB artık işkenceye dönüşmüş olmasa kullanmaya devam edeceğim telefondu.
    Normalde daha sonra yorum yazacağım videoları "Daha sonra izle" klasörüne atarım. Ancak 5000 video sınırı bana yetmediği için "daha sonra izle +" klasörü açmıştım.

    Yorum yazma kısıtlamam nedeniyle ekstra klasörü bile henüz boşaltamadım. Yinede bugün o klasördeki bazı videoları silip klasörü sileceğim. İki ayrı klasör (oynatma listesi) olması hoşuma gitmiyor.
    Turgineer
    Turgineer
    5.000 hala yetmiyor bu arada.
    Hocam selam. Nasılsınız?
    • Beğen
    İfadeler: Turgineer
    ProximusTwo
    ProximusTwo
    Biraz yorumlar mısınız genel olarak rica etsem?
    Turgineer
    Turgineer
    Bir vakıf üniversitesine göre, zam konusunda daha az can yakıyorlar diyeyim. Şuana kadar karşılaştığım öğretmenler gayet iyiydi, genel eğitim kalitesi ne kadar iyi dersek bir eksiğini görmedim.
    ProximusTwo
    ProximusTwo
    Anladım hocam teşekkürler. 💙
  • Yüklüyor…
  • Yüklüyor…
  • Yüklüyor…
  • Yüklüyor…
Geri
Yukarı