Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba. İnternetten Pusat ghost Pro siyah modelini aldım mouse çok güzel çok hafif fakat Click'ler birbirine sürtüyor. Plastik gevşesin diye kürdan koydum açılır diye ama anlık etki ediyor.
LG UltraGear 24-GN65R-B modelinde monitörün var ve masamda ayaklıklari çok yer kaplıyor. Onun için North Bayou F80 monitör tutacağını almak istiyorum ama uyumlu mu değil mi bilmiyorum. Bilgisi olan var mı?
Merhaba bugün 10,30 civarı elmashesap wepsitesinden 5350 VP aldım ama kodu kullandığımda önceden kullanılmış dedi. Destek hattına yazdım daha cevap verilmedi. Ne yapmam gerekiyor?
İşe gidicem de saat 12 fln paylasirim teşekkürler :)
Sadece kap mış pardon orda ssd fln yok baktım :) ama ssd saksam M2 ile bir calisirmi laptoplarfa çift depolama olmaz diye biliyorum
Ssd değiştirmedim sıfır aldigimdan beri sadece ram yukselttim , görev yöneticisinden baktım şuan bgisyarim M2 ssd den besleniyor ama alttaki sata ssd yi görmüyor veya kullanamıyorum, çıkarıp taksam ne olur?
Bilgisyarda iki disk var alttakini sata sdd olma ihtimali denir olsaydi nasıl tanimlicam bilgisyara
Ama bir şey yapmadım sıfır aldık laptopu baglanmama sebebi HDD olabilir mi yukarıda arkadaş SATA ve M.2 baglayabilirsiniz diyor
Merhaba bilgisayarımda bir M.2 ve bir HDD veya SSD gibi bir şey var ama bilgisayarımda tek disk tanımlı niye böyle bir şey var iki disk varsa 2 depolama olmadı gerekmiyor mu?
HP Pavilion 15, RTX 3050 ve i5 11300H laptopum var. Monitör almayı düşünüyorum. Yüksek bir monitör için hangi HDMI sürücüsünü desteklediğini nasıl öğrenebilirim?
Assetto Corsa'yı iki kere sildim geri yükledim hala aynı hatayı alıyorum. Hata şu- oyunda serbest modda veya herhangi bir modda oynarken lotus diye bir araba geliyor sürekli farklı araç seçmeme rağmen araba şu.
HP Pavilion RTX 3050, i5 11300H 8 GB RAM, PC sürekli mavi ekran veriyor RAM yetmiyor. Kaç GB RAM lazım? Max RAM ve kaç slot RAM olduğunu nereden öğrenebilirim?
hocam calıfornia pembe havyarlı oluyor onları bende beğenmedim , ama sushi pek sevmiyorum hatta bir kere yedim kusmuştum , ama noodle ler güzel oluyor , tavuklu noodle tavsiye ederim çok güzel , sebzeli , soslar fln baya iyi oluyor