Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Nakit de verilebilir diye biliyorum. Para paradır sonuçta. Bir kere kiralamıştım ben ve nakit vermiştim, hiçbir sıkıntı çıkmamıştı. Firmadan firmaya değişim gösteriyor bence.
Klavyeyi başka bir bilgisayarda denedim sorunsuz çalışıyor başka bir klavyeyle yapmayı denedim yine yapmıyo alt gr + 1 gibi özel karakterleri bir kaç araştırma yaptım sorunum windowstan kaynaklı görünüyor ama internette hiç bir çözümünü göremedim bulamadım. Acaba sıkıntı windows 10 1903...
Arkadaşlar merhaba. Yeni bir klavye aldım MSI'den ama nedense ALT GR + (1,2,3,4,5,6,7,8,9) tuşlarındaki özel karakterlerin hiçbirini yapamıyorum. Sorunun nedenini bilen var mı acaba? Varsa yardımcı olabilirse çok memnun olurum.
Turbo Boost ile çalıyo aynen bütün çekirdekleri çalışıyo 4.70 GHz de çalışıyor görünüyo.
Render yaparken 85 derecede kalıyor bitince 34 dereceye kadar düşüyor sıcaklık render yaparken bu kadar ısınması normalmi ?
Arkadaşlar conrad sitesinden yüklü bir miktarda alışveriş yapacağım. Acaba bilgisi olan arkadaşlar sitenin güvenirliğiyle alakalı yardımcı olabilir mi?
Bu cihaz da 6 tane led çıkışı varya bende 7 fan olduğundan bir fan'ın rgb kablosu dışarıda kalıyo fotoğrafını attığım ürünle bu videodaki ürünü birleştirip 7 sinide bu cihaz üzerinden kontrol edebilir miyim ?
Merhaba arkadaşlar alimde 6 tane Corsair LL120 ve 1 tanede Corsair LL140 fan mevcut. Bunların RGB'lerini birbirine nasıl bağlarım? RGB fanların RGB girişlerini çoğaltmak için bir ürün var mıdır? Bilgilendirebilirseniz sevinirim.
Bildiğim Kadarıyla yardımcı olmaya çalışıyım. Fanların çalışması için ayrı giriş oluyo anakartta rgbler için ayrı giriş. Rgb fanlarla ledleri bağlaya bilirmisin ama pek bilmiyorum onu eğer anakartında 2 tane rgb girişi varsa birine fanların rgb sini diğerine led stripi takabilirsin ama.
Yeni bir bilgisayar topluyorum. Elimde 5 tane fan var ve 2 tanede soğutucu fanı toplamda 7 fan var. Bu 7 fanın 7 sinin gücünü anakarta takabilir miyim yoksa ayrı olarak bir fan controller almam gerekir mi? Bilgilendirebilirseniz sevinirim.
Anakart modeli: MSI MAG Tomahawk Z390.