Anasayfa Oyun MechWarrior Online Geliyor!

MechWarrior Online Geliyor!

MechWarrior efsanesini özlediyseniz bu habere bayılacaksınız. Yeni ve ücretsiz MechWarrior oyunu yolda…

Eski PC oyuncularının yakından tanıdığı BattleTech dünyası özellikle MechWarrior serisiyle beraber kendine büyük bir çapta hayran kitlesi oluşturmuştu. Bu hayran kitlesi halen MechWarrior serilerinin eski oyunlarını baştan kurup bir daha oynarken 2009 yılında Piranha Games‘den gelen bir açıklama, geliştirilmekte olan bir MechWarrior oyununun PC ve Xbox 360’a geleceği bilgisini aktarıyordu.

İşte bugün, 2009 yılında açıklanan o MechWarrior oyununun detayları su yüzeyine çıkmaya başladı. Adı MechWarrior Online oyunu olacak oyun, sitesinin sıkça sorulan sorulan bölümüne göre yalnızca PC için çıkacak. Ancak oyunun geliştirici blog’unda yeni MechWarrior’ın Xbox 360 için de çıkacağı yazılıyor. Kafaları karıştıran bu açıklamalardan sonra oyunun Microsoft’un kısıtlamalarından dolayı Playstation 3‘e çıkamayacağını en azından biliyoruz.

MechWarrior Online adından da anlaşılacağı üzere internet üzerinden çoklu oyuncu ortamında oynanacak. Takım oyunu ve çoklu oyuncuya odaklanacak serinin yeni oyununu internetten oynamak ise bedava olacak. Tabii ki büyük ihtimalle Mech’inize pek bulunmayan özel ve güzel parçalar takmak isterseniz bunları parayla satın almak zorunda kalacaksınız.

Infinite Game Publishing’in dağıtımcılığını üstlendiği yeni oyunda, parayla satın alınan eşyaların dengeleri iyi kurulursa her türden oyun severin uzun süre başından kalkamayacağı bir oyunla karşı karşıya olabiliriz.