Anasayfa Makale Hayat Samsung Galaxy NX Kamera

Samsung Galaxy NX Kamera

Samsung Galaxy NX kamera
Samsung Galaxy NX kamera

Samsung’un yeni Galaxy NX kamerası, digital kameradan çok DSLR’lere benziyor. İşte Samsung Galaxy NX’in özellikleri…

Samsung Galaxy NX kamera
Samsung Galaxy NX kamera

Samsung, dijital fotoğraf makineleri pazarında da rakiplerine savaş açtı. Gittikçe genişleyen Galaxy kamera ailesi yeni Galaxy NX modeli ile hem boyut, hem de işlev açısından DSLR’lere daha yakın. Daha önce Android cep telefonu ile dijital fotoğraf makinelerinin harmanı gibi görünen Galaxy kameralar, yeni NX modeli ile birlikte büyük bir abiye kavuşuyor. Galaxy NX en basit tabirle iri bir yarı profesyonel fotoğraf makinesinin arkasına akıllı, dokunmatik cep telefonu yapıştırılmış gibi görünüyor. Daha önce sızıntı olan haber şimdi Samsung Premier 2013 ile resmiyet kazandı.

Galaxy NX artık resmi
Galaxy NX artık resmi

Peki ne sunuyor? 3G – 4G -LTE gibi internet bağlantıları üzerinden hızlı paylaşım, kullanımı kolay ve dokunmatik bir kullanıcı arayüzü! NX20 modeline de benzeyen bu kameranın lensleri NX serisi ile uyumlu ve değiştirilebilir.

Peki kasasında neler var: 20.3 megapiksel APS-C sensör, Samsung’un en yeni ve iyi görüntü işlemcisi olan DRIMe IV, hibrit kontrast, faz algılama oto odaklama ile eski kontrasta dayalı sistemlere göre daha hızlı otomatik odaklama imkanı… Henüz fiyatı açıklanmayan Galaxy NX, DSLR müşterilerini de Samsung’a çekmeyi amaçlıyor. Meraklı amatör fotoğrafçıların ötesinde profesyonelleri çekebilecek mi bunu zamanla göreceğiz.