Anasayfa Makale Retropat Ahşap Sega Saturn Görmüş müydünüz?

Ahşap Sega Saturn Görmüş müydünüz?

sega-saturn-ahsap

Bu nostaljik konsola kazandırılan yeni görünüş eminiz sizin de çok hoşunuza gidecek.

Ünlü internet trollü David Thorne’un da dediği gibi internet tam bir oyun bahçesi. Karşınıza ne çıkacağını hiç bir zaman bilemiyorsunuz ve her zaman sizi şaşırtacak bir şeyler mutlaka oluyor. Aynı bu ahşap Sega Saturn konsolu gibi.

Nostalji konsolları denilince akla birçok marka ve ürün gelebilir: Atari, Commodore 64, NES ve daha bir çoğu gibi. Özellikle GameBoy ve Sega Saturn denildiğinde karşımıza farklı tasarımlar çıkabiliyor. Bu iki konsol da, dönemlerinde fazlasıyla satmıştı. Şimdiki birçok dinozor oyuncu da ilk oyunlarını bu cihazlarda tecrübe etmiştir. Eğer elinizden biraz zanaatkarlık geliyorsa, eski konsollara farklı görünümler kazandırabiliyorsunuz.

sega-saturn-ahsap-2

Haberimize konu olan ahşap Sega Saturn konsolunu bir Türk tasarlamış ve inşa etmiş. Kendisine c_mon diyen tasarımcı, ürününü e-bay üzerinden satıyor. Sega Saturn sadece ahşap olmakla kalmıyor birçok yeni eklentiye de sahip olarak karşımıza çıkıyor. Daha güçlü bir fan ve fazladan hoparlörler ile desteklenmiş. Konsolun son halinin, aslından biraz daha ufak olduğunu belirtmekte fayda var.

Ahşap Sega Saturn takır takır çalışıyor. Eski CDlerinizi atmadıysanız, bu konsolda oyun oynamanız da mümkün. Tasarımcının birden fazla ahşap Sega Saturn modelini de e-bay üzerinden belli aralıklarla satışa çıkarıyor.