İZBAN Günüm

İZBAN Hilal istasyonuna doğru gidiyordum. Metrodan aktarma yapıcnca bir köprü var orada. Orada da her gün 17.00 gibi bir kadın dilenir. Normalde bunlar gerçekten fakir mi diye düşünürdüm. Ama birinin dilendikten sonra gidip sigara içtiğini gördüm. Ondan sonra da vardiyalı çalıştıklarını fark etim. Her neyse. İZBAN Hilal'de beklemeye başladım. Geçilmeyen sarı çizginin önünde bekliyordu yine bir sürü insan. Evlerine 30 saniye daha erken gitmeleri canlarını riske atmalarından önemli çünkü. Bilenler bilir Şirinyer'e gelince insanlar bir izdihamla dışarı çıkar. Orada günlük dayağımı yedikten sonra İZBAN biraz boşalmıştı. Gideceğim yer de son durak. 3-4 durak sonra boş koltuk buldum oturdum. Ondan sonra bir kadın geldi yaklaşık benden 3-5 yaş büyük. Aramızdaki konuşma böyle:
-Kalkar mısınız?
-Niye?
-Oturacağım.
-Ama ben oturuyorum ayrıca son durağa gidiyorum. Bir engeliniz de yok yani.
-Ben bir kadınım.
-Yani?
-Terbiyesiz!
Aynı kadın 2 durak sonra indi. Hayır, sen değil misin eşitlik diye bağıran? Niye yer veriyim ki ben iki dakika bekleyecek engelsiz ve genç birine? Çok ilginç şeyler yaşanıyor. Siz siz olun çok zorda kalmadıkça İZBAN'a binmeyin. Bir gün İZBAN'daki sapığı, deliyi ve neredeyse beni darp eden çeteyi de anlatırım.
  • Beğen
İfadeler: 13 kişi

Yorumlar

Böylelerine prim vermeyin sakın. Asıl terbiyesiz olan kendisi. Belkide sizi yakışıklı bulmuştur. Onun için bu kadar cüretkar davranmıştır. :ROFL:
 
Benim eşim İzmirli. Edirne de en son 2012 yılında şehir içi taşımacılığına binmişimdir. İzmir de ise geçen geldiğimde o zincirli kuyu trafiği ve yer bulma problemi yüzünden binmişliğim vardır. Adım başı kavga, adım başı çeşit çeşit insan var. Tıraş Ali berber salonu gibi.
 
Ben o yolu okulum dolayısıyla her gün çekmekteyim ve herhangi bir olaya hiç rastlamadım. Sen çok şanssızmışsın :) Belki de Hilal'e geldiğimde Cumaovası tarafında en sona yürüdüğümdendir. :D İzbanda en nefret ettiğim şey enstrüman çalanlar ve kolum yok bacağım yok diye dilenenler.
 
Kol bacak sıkıntı. Ama müzik çalanlar hoş oluyor bence. Gacırtı gucurtu çıkartsalar kötü olur da iyi çalıyorlar. Ben de her gün çekiyorum. Demek ki nerede manyak varsa bana geliyor.
 
Son düzenleme:

Blog girdisi detayları

Ekleyen
Nazım Paşa
Okuma süresi
1 dakika okuma
Görüntüleme
536
Yorumlar
6
Son güncelleme

Genel kategorisindeki diğer girdiler

Nazım Paşa adlı kullanıcının diğer girdileri

Bu girdiyi paylaş

Geri
Yukarı