İZBAN'daki Değişik Adam

Bu cidden değişikti. Olay şu:
Arkadaşımla İZBAN'da oturuyoruz. Komik bir karikatür gördüm ve ona da gösterdim telefonumdan. Yandaki adam da merak etmiş olacak ki telefonuma gizlice bakmaya başladı. Bu tip kişilere alışkınım ve bu da büyük bir sıkıntı ancak devamı da var. Bir çocuk geldi ve keman çalmaya başladı. İşte keman çalıyorum yardım lazım falan dedi. Sonra o adam çocuğa insanları rahatsız etmeye hakkım yok, git başka bir yerde çal dedi. Burayla ilgili de bir yorumum yok. Ondan bir süre sonra arkadaşıma bir daha bir şey gösterdim. Sonra adam yine yan yan baktı. Ancak görememiş olacak ki yanıma geldi, kolumu çevirdi ve baktı. Basbayağı kolumu tuttu çevirdi, ekranı gördü ve bıraktı. Bu kadar arsızını ikinci defa gördüm. Hem millete rahatsız etme diye kızıyorsun hem de izinsiz bana dokunup kolumu çeirip kişisel bir şeye bakıyorsun. Bu cidden yüzsüzlüktü ve ne diyeceğimi bilemiyorum. Adama beyefendi kendinize gelin diye biraz sert çıkışıp oradan uzaklaştım. Siz bu durum hakkında ne düşünüyorsunuz?

Yorumlar

Herhalde kafasında problem vardır. Veya yalnızlıktan falan artık yabanileşmiştir. Sonuç itibariyle normal bir insanın yapacağı bir hareket değil. Böyle insanlar çok var. Özellikle kadınlara karşı yapılıyor. Abartmak istemiyorum ama 'ucuz yırtmışsınız' diyebilirim. Sinirlenip kesici alet çıkartabilirdi. En nihayetinde güneşe ateş açmış bir ülkeyiz.
 
Bende oldukça meraklı biriyim ama başkasının özeline bakacak kadarda dayanılmayacak derecede değil. İnsanın gözü kayabilir ve bu aşırı olmadıkça normal olabilir ama o kadarı öküzlük. Sen yine bir şey yapmamışsın. Ben o elini bilmem neler yapardım onun.
 
Son düzenleme:
Kol çevirmek akli dengesizlik belirtisi olmuş baya. Benim de geçen 21 numarada başıma bir olay geldi. Bahri babadan bindik,yanıma bir kız oturdu ben cam tarafındayım. 40-50 yaşlarında sakallı makallı göbekli amca tipli biri geldi bizim koltukların dibindeki tutunacak yere tutundu. Adam kesintisiz gözünü kırpmadan kızın bacaklarına bakıyor,nefes almıyor herif. Çevirdim kafamı ben de adama bakmaya başladım,önce gözlerini kaçırdı. Neyse dedim dışarı bakınıyorum bir döndüm ki yine aynı. O ara otobüs hareket halinde yolcu inip biniyor bu arada.Ben de yine adama bakmaya başladım, bu sefer kafasını çevirmedi. Ne oldu bir şey mi var dedi. Ne bakıyorsun dedim, ne bakması flan geveledi. Yaşına başına bakmam dedim,kız da kulaklığı çıkardı bırak boşver flan diyor. Mesele kız flan değil aslında ben adamın utanmazlığına açıkçası benim de dahil olduğum o insan grubundan nasıl da çekinmeden bu hareketini sürdürebilmesine tavım.Yaşından başından utan yoksa utandırırım seni dedim. Salağa yattı baya,arkalara gitti. Hayatta yapmayacağım şeydir önüme bakarım fazla sağ solla muhatap olmam ama mecbur ilk kez yaptım böyle bir şey. En nefret ettiğim tip çünkü.
 
İzban garip bir yer yahu. Cidden garip... Her tip insan var. Ne tipler gördüm... Geçmiş olsun. İzban burası. Devamı gelecektir.

Bazen Bornova-Alsancak arası gitmek zorunda kalıyorum. Tövbeler olsun, ben hayatım boyunca bu kadar çeşitli bir ekosistem görmedim...
 
Son düzenleme:

Blog girdisi detayları

Ekleyen
Nazım Paşa
Okuma süresi
1 dakika okuma
Görüntüleme
693
Yorumlar
8
Son güncelleme

Genel kategorisindeki diğer girdiler

Nazım Paşa adlı kullanıcının diğer girdileri

Bu girdiyi paylaş

Geri
Yukarı