RGB Pişmanlığım

Gidip 140 TL ekstra vererek RGB klavye aldığıma hala inanamıyorum ya. Daha önce RGB klavye kullanmamıştım ve belki bir şeye benzer diye düşünüyordum. Yok, tamamen gereksiz. Benim için en azından. 140 TL az verip Alloy FPS almadığıma yanarım. Bilgisayarımın görünüşüne zerre önem vermemeye karar verdim. Yeni kasam da penceresiz olacak zaten.
  • Beğen
İfadeler: 12 kişi

Yorumlar

Corsair K55 RGB klavye almıştım, hepsiburada indirimi yakalayarak. Bu şekilde uygun fiyata alındığında keyifli oluyor. Ama ekstra para vererek almak konusunda size katılıyorum.
Klavyeden çok da memnunun, mantıklı bir iş yapmışım. Tavsiye de edeyim bu vesile ile. :)
 
Bu ışık modası nereden çıktı bilmiyorum zaten. Çocuk çoluk ışıklı bir ürün görünce hemen gözleri parlıyor. Giderler ışıklı ürünlerle minecraft oynarlar bunların ekstra şımarıkları GTA 5 oynar. YouTube'ta aldığı ışıklı ürünlerini göstermrden duramazlar. Bu söktürün pavyon ışıklandırmasından ne zaman vaz geçecek bilmiyorum.

Tabi bu söylediklerimle sizi hedef göstermedim ortalama bir durum bu anlamışsınızdır zaten. :)
 
Son düzenleme:
@swatcyp klavyeden acayip memnunum. Tek söylediğim şey bundan 100 TL daha ucuza tek renkli Alloy FPS alabilirdim. Zaten şimdi satsam aynı fiyata Alloy FPS almış olurum. Elime bir şey geçmez yani.
 
Ben de mouse aldım Paşam. 1 ay kadar önce SS Rival 100 aldım (Rengi altın sarısı 20 TL daha ucuzdu) :D. Tabi biraz gereksiz duruyor maalesef.
 
Ben Redragon K561 kullanıyorum. Cidden güzel klavye. RGB olmasına kanıp aldım. Ama cidden sağlam çıktı.
 

Blog girdisi detayları

Ekleyen
Nazım Paşa
Okuma süresi
1 dakika okuma
Görüntüleme
536
Yorumlar
9
Son güncelleme

Genel kategorisindeki diğer girdiler

Nazım Paşa adlı kullanıcının diğer girdileri

Bu girdiyi paylaş

Geri
Yukarı