Kuryelerin ücreti yeterli mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
B
Bu kafayla nasıl yaşıyorsunuz gerçekte hayret ediyorum.

Gayet güzel yaşıyorum üniversite mezunları markette çalışıyor hocam birikimin bir... Yaramadığı bu zamanlarda yaşıyoruz sen hala kafa diyorsun bırak kardeşim isteyen alnının akıyla çalışsın seni zorlayanmı var? Başkasını zorlayan mı var? Adam onu tercih etmiş ve yapıyor bu kadar basit zamanında Enes baturada şuna bak sivilceli diyorlardı ergenler izliyor diyordu adam sonuçta azimli bir şekilde pes etmeden video çekti bak şimdi paraya para demiyor bu işler okumaklada olmuyor birazcık sürtünceksin alışacaksın sonra rızkını fazlasıyla alırsın.
 
Ben ne diyeyim ki? Çalışsınlar. Mecburiyetten yapıyor sonuçta. Şartlarının iyileştirilmesi lazım. Şartlarının iyileştirilmesi için birlik olmalılar. Yurt dışındakiler ile buradakilerin şartları aynı değil.

Yeteri kadar sorumluluk sahibiyim. Konunun benimle ilgisi yok. Şahsa yönelmeniz kötü bir huy.

Yargılamadım zaten saygı duymalıyız dedim bana göre kesinlikle empati kuramıyorsunuz ve sorumluluk sahibi değilsiniz benim kendi düşüncem yani bunda hakaret vs. yok.
 
4 yıl kuryelik yaptım. İyi geceler.

Anladım hocam :D

30 bin verseler yapmam bu mesleği. Yazın güneşin altında pişeceğim, kışın da kar buz demeden donuma kadar ıslanacağım, tüm gün o şekilde gezeceğim, üstüne bir parça sakız götürdüm diye sırıta sırıta 5 kuruşu bahşiş diye verecekler ha? İsterlerse 100.000 versinler yapmam.

Özenen varsa bence gidip kurye olmayı denemeli. Birkaç gün sonra herkesin fikrinin değişeceğine eminim. Belki de Türkiye şartlarında en kötü olan meslek bu. Trafik kurallarına uyan bir millet değiliz, her an hızlı olacağım diye kaza yaparım diye ödüm kopar. Çaresiz kalanlar dışında bu mesleği mutlu mutlu yapan birinin olacağını düşünmüyorum. İşkence diye yapılabilir.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı