Hasarlı araç alınır mı?

En basitinden şu mantığı kurun;
Bu aracı topladıktan sonra 660 bin liraya satabilecekse, hadi 600 bine satabilecekse arada 170 bin liralık fiyat farkı var, o masrafı kendi yapar aradaki farkı kendi kazanır size niye yedirsin?
Bir araç hasar aldığında o aracı "yetkili serviste layığı ile" onarmak aracın kazalı halinin ederi + piyasa değerini geçiyorsa kasko şirketleri aracı perte çıkarır tamir etmeyle uğraşmaz. Kasko şirketinden alan kişi daha ucuz yollu tamir ile o aracı tamir edip piyasa fiyatına yakın satıp para kazanabilecekse tamir eder.
Lafı şuraya getireceğim, bu arabada 200 bin liradan fazla masraf var ya da onarımdan sonraki ederi + onarım masrafı temizinin fiyatını geçer.
 
Saselerde podyelerde işlem var mı önemli yerlerde ezik var mı kaza nasıl. Oldu yazilmamiski bunları bilmeden bir şey denilemez.
Şu kazada şasi podye nasıl hasar alacak.

Benim için araçta 8 değişen 5 boya olması ile hatasız olması arasında fark yok. Eğer fiyatı gerçekten piyasasına göre ederi yazıldıysa motor mekaniğe bakarım ben. Banane tavan boyalıysa. Banane sol arka kapı değişmişse. Sol arka kapının değişmesi yada tavanda boya olmasının ne yakıta etkisi var ne performansa etkisi var nede yarın öbürgün bakımda vs. de bir sorunda etkisi var. Ben binici adamım en az 3 sene binerim diyorsanız daha iyisini bulamazsınız.

O satılmaz tavanda boya olan araç satılmaz şu bu satılmaz diyen olursa ciddiye alma derim. Aynı gün tüm airbagleri patlak şasi işlemli arabaların saniyesinde satıldığını gördüm. Hatasızın 20 gün ilanda beklediğinide. Düzgün fiyat yazılırsa her araç satılır.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı