Gece Aniden Uyanıp Cisim Gormek

18 yaş altında isen bir şeyden korkmuşsun bilinç altına yerleşmiş.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Arada bir korku filmi izlemek iyidir ancak korku dediğimiz şey herkese de gitmeyebilir. :) Aynı zamanda da uykusuzluk, uyku düzeni, stres vesaire de böyle şeylere neden olabiliyor. Ben de arada odamdaki kırlenti, bilgisayar ekranını bir anlığına değişik görürüm ya da duvarda korkunç bir siluet oluşur ancak bir süre sonra geçer. Özellikle o hafta düzen açısından çok dağınık isem, her işim birbirine karışmış ise kesinlikle görürüm. Bu arada herhangi bir şeyden korkunca, onu düşündükçe daha çok korkabiliyorsun. Sonuç olarak her şey beynimizin oyunu. Stresten uzak durabilir ve uyku sürene, düzenine vesaire dikkat edebilirsin. Bu sayede daha iyi olabileceğine inanıyorum. Pek kafaya takmana gerek yok, muhtemelen her 10 kişiden 10'unda yaşanan bir durum. Yine de çok korkuyor ve sürekli görmeye devam ediyorsan, en başta söylendiği gibi uzmanından yardım alabilirsin.

Becerebiliyorsan sevdiğin bir müzik ile uyumayı dene, daha da iyi hissedersin ve kafan dağılır. Dediğim gibi insan düşündükçe daha çok korkuyor.
bende gece bir cisime baktığımda o bir yüz oluyor ağız ı gözü burnu felan oluyor neyde oluyor bu
 
Tamamen Psikolojik bir olay ayrıca eğer Cin gibi varlıklar ile ilgili Filmler izliyorsanız gayet normal çünkü beynimiz bizim göremediğimiz Canlıları görür ve beyine sinyal verir haliyle gözünüze gelebilir uyandığınız zaman gözlerinizi kapatıp açın ve hemen yataktan kalkmayın.

Bence Arapça'da dua etmek diye diyorlar dış varlıkları çağırıyorlar.
Kuran ayetlerinin okunduğu zaman o ayetteki görevli meleklerin geldiği doğrudur. Hadislerde vardır. O varlıkların bir bedenleri olmadığı için yada vardır bilemiyoruz. Onlar Enerji diye tabir ederiz. Pozitif (iyi) negatif (kötü) enerji kavramı buradan gelmiştir.
 
Bunun kanıtı yoktur haliyle neyi çağırdığınızı bilemezsiniz, Bana göre Dinlerin hepsi insanların korkusundan var olmuştur ve bu tür varlıklar.
Doğrudur katılıyorum. Fakat din bir ihtiyaçtır. Ayrıca tapınmada. İnsan zaten bilinmeyenden korkar ve bilinmeyeni araştırır. Bilimin yetmediği yerde yetemediği açıklayamadığı. Böyle birşey olamaz dediği yerde. Din devreye girer. Zaten Kuran ayetlerini araştırırsanız. Birçok mucize vardır. Mesela Evrenin genişlemesi...
 
Ben araştırdım hem de yıllarca ve yolumu 'Satanizm'de durdurdum çünkü tanrılardan korkmuyorum çünkü inanmıyorum.
Görme işini gözlerin yaptığını sanıyordum. Ayrıca beynin kendine sinyal vermesi de ayrı bir güzel durummuş.
Hocam kaçıncı boyut bilmiyorum ama mesela diyelim biz 1. boyuttayız göremediğimiz varlıklar 2. boyutta boyut farkından dolayı gözlerimizdeki perdeler yüzünden göremeyiz ama beynimiz algılar ve görür bunu bize 'Korku' olarak algılatır ve eğer çok ciddiyse 'Halisilasyon' dediğimiz olayları yaşatır.
Görmek sadece 'Bakmak' değil 'Hissetmek' Le de olabilir.
Biz buna Sağduyu deriz.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Cinler zihinlerimizde yaşar aslında yoklar. Zihninizi temiz tutun saçma sapan şeylerle kirletmeyin. :)
Bunu kimse yapamaz çünkü 1 kez düşünmek onu hep düşünmene sebep olur örnek olarak ' Cinler geceleri insanlar tek başınayken yanlarında olur' bu düşünce tamamen beyine kazınır ve Sağduyumuz harakete geçer haliyle Sağduyumuzu kontrol edemeyiz.
Nedeni ise beynimizin korku salgılarının çalışmasıdır.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı