1200 Tl'ye Telefon Önerisi

Lumia 925, LG G2 veya Nexus 5'i kullanım amacına göre seçebilirsiniz. 1200 TL civarına Galaxy S3- S4 Active ve G.M. Elite önermem.
 
GM Discovery Elite alabilirsiniz hocam. Neden ise herkes telefonu kötüleyip duruyor. Oysa ki benim komşumun elinde Elite modeli var. Ben alıp inceledim, oyun oynadım (GTA Vice City, Modern Combat 4, Dead Trigger 2, Gangster Vegas), hiçbir kasma, ısınma söz konusu değil. Kamerası zaten bir harika ! Şekli, duruşu veya performansı olsun harika bir telefon. Özelliklerini saymaya gerek yok zaten. İnternetten araştırabilirsiniz. İncelemeler de mevcut. Ben Elite düşmanlığına karşıyım, kesinlikle Elite öneririm. :)
 
Htc butterfly. Şu an samsung s3 kullanıyorum. Samsung aldığıma bin pişman oldun. Ram konusundan dolayı samsung telefonlar donuyor. Stabil olarak çalışan en iyi telefonlar htc'de.
 
Kişisel tercihlerinizi bilmiyorum ama stabillik açısından iPhone. Kuzenimin birisi S3, diğeri GM Discovery, ben de iPhone 4s aldım. Toplanıp 30-40'a kadar uygulama-oyun yükledik daha sonra ikisi de telefonu sıfırladı çünkü kilitlenme yapmaya başladı. Ama iPhone 4s'in ekranı küçük olduğundan istemiyorsanız sizin tercihiniz :).
 
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı