1600 TL Monitör Hariç Sistem Tavsiyesi

@Silinen üye Arkadaşım @Silinen üye 'nin önerdiği sistem gayet güzel. Bu bütçeye 8GB ram mı bekliyorsunuz? Yapmayın Allah aşkına! 4GB ram yeterli , işlemci yeterli. Ekran kartı zaten yeterli. Sistem tamamiyle güzel. Buyrun;
sistem.png
 
Bizim önermiş olduğumuz ekran kartı o ekran kartına aşırı derecede fark atar. @Silinen üye Ram daha sonra da alınabilecek bir fiyata sahip. Ve R9 280 o ekran kartına havada karada suda tokatlar.
 
Arkadaşım bak ben senin yerinde olsam o sisteme vereceğim parayı @Silinen üye veya benim önermiş olduğum sistemi alırım. Tamam o ekran kartı kötü değil ama oyun oynayacağınız için ekran kartını daha yüksek tutun ve bütçeniz de güzel. O bütçeye R7 265 almak tamamen israf olur. Bak sen bizi dinle önermiş olduğumuz sistemi al. Pişman olursan sana yemin ediyorum benim bir şeyden anlamadığımı kabul edeceğim.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı