2. el iPhone mi sıfır Xiaomi Mi?

aliaslanth

Centipat
Katılım
19 Ocak 2023
Mesajlar
27
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Şu an kullandığım cihaz İPhone 7 bu telefonu değiştirmek istiyorum, aklımdaki telefon 8 Plus ama 2. el olacağı için emin olamadım onun yerine sıfır Redmi Note 10S mi daha mantıklı yoksa 8 Plus mu? Sizin düşünceleriniz ve tavsiyeleriniz nelerdir?
 
Şu an kullandığım cihaz iPhone 7 bu telefonu değiştirmek istiyorum, aklımdaki telefon 8 Plus ama 2. el olacağı için emin olamadım onun yerine sıfır Redmi Note 10S mi daha mantıklı yoksa 8 Plus mu? Sizin düşünceleriniz ve tavsiyeleriniz nelerdir?

8 alma onun yerine SE 2. nesil al 2 kat daha iyi fiyatlar birbirlerine çok yakın. Xiaomi tavsiye etmem.
 
Xiaomi telefonları garantili almayın derim bütçe nedir daha iyi bir şey önerelim bu telefonlar yurtdışı almak için varlar benim gözümde garantilleri de başarısız.
 
14-15kya mi 13t alınabilir ama bütçe oraya çıkamaz sanırım. Redmi telefon çok önermiyorum ama 10k gibi bir fiyata alınabiliyor yurtdışında türkiye ise a33 veya a34 bakabilirsiniz 11k gibi bir fiyata da poco x6 pro da bulunabiliyor. Ama Redmi ve Poco serileri sorun çıkabiliyor şans işi lakin a33 veya a34ten 3-4 kat daha iyi cihaz fakat sorun olamaz diyemiyorum en az 6 ay yazılım ve garantisi veren bir yerden alınabilirler.
 
14-15kya mi 13T alınabilir ama bütçe oraya çıkamaz sanırım. Redmi telefon çok önermiyorum ama 10k gibi bir fiyata alınabiliyor yurt dışında Türkiye ise A33 veya A34 bakabilirsiniz 11k gibi bir fiyata da POCO X6 Pro da bulunabiliyor. Ama Redmi ve POCO serileri sorun çıkabiliyor şans işi lakin A33 veya A34'ten 3-4 kat daha iyi cihaz fakat sorun olamaz diyemiyorum en az 6 ay yazılım ve garantisi veren bir yerden alınabilirler.

İllaki Xiaomi olacak diye bir kural yok hocam Samsung da olabilir.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı