3000-3500 TL Oyun Amaçlı Laptop Tavsiyesi

MSI almak daha iyi tabiki bütçe yetiyorsa. Bu modeli ayrıntılı incelemedim ama 2.5" SSD kesinlikle destekler. En eski bilgisayara bile taksan destekler. SATA2 portu olanlar bile destekler fakat maksimum hız 250mb civarı olur. Yine de HDD ye göre destekler.

Yeni nesil laptopların hepsi SATA 3.0 kesinlikle desteklediği için normal SSD hızını alırsınız zaten. PCI bağlantısı varsa 2.5gb gibi süper hızlarda kullanabilirsiniz. (Tabi varsa)
Hocam yanlış anlamışsınız. Demek istediğim 2. bir HDD yuvası. Bazı bilgisayarlar (genellikle Monsterlar'da gördüm) da Hem HDD takılı hem 2. bir 2.5'' HDD yuvası boş bir şekilde bırakılmış. Yeni bilgisayarların bir kısmında da zaten M2 Slotu mevcut SSD için.
 
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Burada ingilizce incelemesi mevcut ama bu bilgisayarın özellikleri baktığınızdan düşük. Kasayı görmeniz için attım çünkü biraz yumuşak bir kasası var.
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı