Açık öğretim lisesi 3. dönem için hangi sınav dersleri seçilmeli?

1.donem matematik ve 2.donem matematikden kaldim ya bu 2 kez girmek olmuyor mu? Simdi 3.donemin matematiğine girsem muaf oluyorum degil mi? 3.doneme yeni gectim daha dun.
Onun, tek bir dersi 3 kez seçtikten sonra mı yoksa aynı branş olsa yeterli midir nasıl işlediğinden pek emin değilim. Deneyin. Ama yanlış anlamış da olabilirim mantıken bu dönem muaf olabilmeniz lazım benim de kafa yandı hocam :D. Orda mat 1 dersi var buna 2 kez girip kaldıysanız bu dönemde kesin muaf olursunuz bu net yani.
 
Onun, tek bir dersi 3 kez seçtikten sonra mı yoksa aynı branş olsa yeterli mi diri nasıl işlediğinden pek emin değilim. Deneyin.

Neyse hocam o zaman ben simdi sadece 3.dönem derslerini seciyorum matematik falanda sececegim 3.donemin muaf oluyorsa olur olmazsada 4.donem olacagiz artik teşekkür ederim hocam oglen oglen ugrastirdim sizi de.

Ama yanlış anlamış da olabilirim mantıken bu dönem muaf olabilmeniz lazım benim de kafa yandı hocam :D. Orada mat 1 dersi var buna 2 kez girip kaldıysanız bu dönemde kesin muaf olursunuz bu net yani.

1.donem matematigine 1 kez 2.donem matematigine 1 kez girdim hocam.

@vhojens seçtiğim dersler bunlar hocam, eklemem veya silmem gereken var mıdır?
1714746674302.png
 
Son düzenleme:

Yeni konular

Geri
Yukarı