Aromasız creatin önerisi

Bunu önerebilirim ben de alalı 3-4 gün falan oldu. Antrenmanlarda tekrar sayım fazlaca arttı ve yanma hissi daha uzun sürüyor. Ayrıyeten plasebo etkisi mi bilmiyorum ama kaslarım her an pumplıymış gibi şişkin ve daha sert. Güzel ürün öneririm.

 
Arkadaşlar selam ben ucuz bir creatin almak istiyorum. Sonuçta hepsi aynı. Aromasız ve 300-500 gr olması lazım. Şimdiden teşekkürler.
Ülkemizde satılan kreatinlerin %90'dan fazlası Çin'in kuzey bölgesinden gelen kreatin ama hepsi aynı tesisten çıkmıyor sonuçta haliyle saflık oranları, ağır metal test sonuçları vs. kısmen farklı olabilse de çok benzer ürünlerdir haliyle dediğin gibi herhangi bir tanesini seçebilirsin ancak ülkede kreatin satıyorum diye maltodekstrin, glisin satanlar var dikkat etmen gereken kısım o. Bilindik markalarda kalman iyi olur. Hard Line,HIQ falan alacaksan mesela artık Alman olan Creapure olanı al yoksa Çin menşeili olana o kadar para vermenin bana göre mantığı yok. Şu an güvenilirlik açısından problemi olmayan ve en f/p olanlardan birisini önerdim aşağıda.

Supplementler.com Micronized Creatine 500 Gr

 
Ülkemizde satılan kreatinlerin %90'dan fazlası Çin'in kuzey bölgesinden gelen kreatin ama hepsi aynı tesisten çıkmıyor sonuçta haliyle saflık oranları, ağır metal test sonuçları vs. kısmen farklı olabilse de çok benzer ürünlerdir haliyle dediğin gibi herhangi bir tanesini seçebilirsin ancak ülkede kreatin satıyorum diye maltodekstrin, glisin satanlar var dikkat etmen gereken kısım o. Bilindik markalarda kalman iyi olur. Hard line, HIQ falan alacaksan mesela artık alman olan Creapure olanı al yoksa Çin menşeli olana o kadar para vermenin bana göre mantığı yok. Şu an güvenilirlik açısından problemi olmayan ve en F/P olanlardan birisini önerdim aşağıda.

Supplementler.com Micronized Creatine 500 Gr


Creapure ile arasında herhangi bir fark var mıdır? Yoksa bunu alsak da bire bir aynı işlevi görür mü?
 

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı