Chrome'da çıkan virüs nasıl temizlenir?

yexnova

Decapat
Katılım
18 Ocak 2022
Mesajlar
192
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arka planda antiwalmare adlı bir program çalışıyor ve Chrome'dayken sağ altta virüs tespit edildi tıklayıp temizleyin uyarısı veriyor. Ben de bunun virüs olduğunu düşünerek tıklamadım. Bu virüsü nasıl temizleyebilirim?

1714890418389.png
 

Dosya Ekleri

  • 1714890298859.png
    1714890298859.png
    6,9 KB · Görüntüleme: 15
Son düzenleyen: Moderatör:
O gördüğün Windows Defender uygulaması arada sırada otomatik olarak bilgisayarını tarar virüs bulunca da uyarı verir arama kısmına Windows güvenliği yaz "virüs ve tehdit koruması" seç hızlı tarama çalıştır tarama sonucunda çıkan virüsleri karantinaya alabilir veya silebilirsin.
 
Herhangi bir antivirüs yüklü değil mi bilgisayarda? Anti-Malware diye bir program hiç duymadım. Backdoor olabilir isim değişikliği yapılmış olabilir. Kaspersky indirin ücretsiz sürümle genel tarama yapın.
 
Tarama yaptim ve hiçbir virus cikmadi ayrica Chrome'a format attim ve duzeldi sanirim Chrome'un uzantilariyla alakaliymis.
 
Herhangi bir antivirüs yüklü değil mi bilgisayarda? Anti-malware diye bir program hiç duymadım. Backdoor olabilir isim değişikliği yapılmış olabilir. Kaspersky indirin ücretsiz sürümle genel tarama yapın.

Windows Defender virüs taramasını çalıştır görev yöneticisine göre Antimalware Service Executable yazdığını göreceksin. (tabii Windows kullanıyorsan)
 
Tarayıcıda bir uyarı çıkıyorsa bu reklam zararlısıdır. Tarayıcıyı sıfırlamanız gerekmekte.
 

Geri
Yukarı