Çok tipsiz olduğumu düşünüyorum ne yapmam lazım?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Tipsiz olduğun hakkında konu açmak için mi üye oldun yani?
 
Aga 100'lerce anonim insanın olduğu yere rahat bir şekilde nasıl fotoğraf atabiliyorsunuz cidden anlamıyorum. Neyse klişe şeyleri yap bunlarında kafaya takma ergenliğin her yerini ele geçirmiş olur öyle şeyler.
 
Eki Görüntüle 2191419

16 yaşındayım ortalamanın altında bir tipim olduğunu düşünüyorum bu yüzden moralim bozuluyor, sizce tipimde düzeltmem ve yapmam gereken şeyler ne?

16 yaşında ergenlikten bir oturmamışlık olur zaten ama bir yüzündeki kılları al önce, kaşlarını da çok ortadan almışsın absürt bir görüntü olmuş sadece üst ve altlardan fazlalıkları ve ortasını alsan daha iyi olur doğal halini bilemeyeceğim ama. Bir de dudagın kurumuş ve renksiz duruyor krem alıp kurudukça sür saç şeklinde yüzüne uygun değil gibi onu da değiştir hiçbir şey yapmasan bile ergenlik bitince yüzün her türlü biraz daha oturur.
 
daha 16 yaşındasın ne fiziğin ne sesin nede suratın daha oturmamış 21-22 yaşlarında değişeceksin ve büyük ihtimal ile böyle hissetmeyeceksin. lise ortamında bu tarz söylemlere ve düşüncelere takılma daha çok değişeceksin
 
Zamanla yuzun ve vucudun degisir ama kendinde degısım saglamak ıstıyorsan spora gidip ve kisisel bakım yapabilirsin.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı