CS:GO Hileci Adamımız Cezasını Aldı

TpszTelevizyon

Kilopat
Katılım
23 Ekim 2013
Mesajlar
1.055
Makaleler
24
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Makine Mühendisliği
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hile kullanan şahısı videonun sonlarında kendi base bölgemde yakalayıp öldürmesinden şüphelenmiştim ki bir baktım en başından beri duvar tarayarak gidiyormuş.

Video hazırlayıp kanıt olarak desteğe atmıştım. Videoyu izleyip şikayet eden varsa ayrıca teşekkür ederim.

Bu arada bu kullanıcı bir çocuktu. En fazla 15 yaşında. Takım değişikliğinde kendini pro bir oyuncu edasıyla gülüp konuşmasından anlaşılıyordu. Ayrıca sesine ve konuşmasına gıcık kapıp uğraşmıştım. Yoksa böyle video hazırlayacak birisi değilim. :) Ama şüphelenirsem böyle çekerim elimden geldiğince yakaladıklarımı...

Bunun haricinde 150 maç kazanırsam, overwatch sistemini en çok kullanan kişi olurum...

Profili: Steam Community :: RaXo

11813278_1096014657093461_3400580989179350278_n.jpg



Acaba kaç gün ceza yemiştir?
 
Videonun işe yaramasına sevindim aksi taktirde hangi el hile kullandığını uzun uzun anlatamazdım görmeleri gerekiyordu. Zaten videoda oyunun tarihi, saati, oyuncular, skor tablosu ve benzeri gibi şeyleri vurguladım ayrıca video üzerinden de adamın profilini de gösterdim. Böylece yetkililer isterlerse o eli bulup kendi gözleri ile de izleyeceklerdi.

Şikayet edenlere de teşekkür ederim. Bir nevi gıcık olduğum için uğraştım ama oyunun daha kötü hale gelmemesi içinde bu önlemler gerekli.
 
Rank: Gold Nova II

135 saat oynayış, 44 rekabetçi galibiyetim var. Aldıktan sonra oynamadım uzun süre tam anlamı ile bu sene başladım gibi bir şey oldu.

İyi oynadığım elleri genelde çekerim. Genelde iyi oynadığımı fark ettim. :) Bazen sıkılıp bıraktığım oluyor, bu da oyunda ki adamların gıcıklığından kaynaklanıyor.


Bunlar çektiğim görüntüler iyi oynadığım elleri çekiyorum. Bu yüzden neredeyse her eli çekmiş olabilirim. :) Az önce bir rekabetçi kazandık puanlar çok yakındı 1. değildim çekmedim mesela... :)

Steam Community :: LichKing :: Screenshots
 
Rank: Gold nova II.

135 saat oynayış, 44 rekabetçi galibiyetim var. Aldıktan sonra oynamadım uzun süre tam anlamı ile bu sene başladım gibi bir şey oldu.

İyi oynadığım elleri genelde çekerim. Genelde iyi oynadığımı fark ettim. :) bazen sıkılıp bıraktığım oluyor, bu da oyunda ki adamların gıcıklığından kaynaklanıyor.

Bunlar çektiğim görüntüler iyi oynadığım elleri çekiyorum. Bu yüzden neredeyse her eli çekmiş olabilirim. :) az önce bir rekabetçi kazandık puanlar çok yakındı 1. değildim çekmedim mesela... :)

Steam Community :: LichKing :: Screenshots

5 Sene gecmis bilgileri guncelle oynayis Win rank soyle merak ettim :D.
 

Geri
Yukarı